MNK Brotnjo

Uspjesi kluba nastavak tradicije malog nogometa u Brotnju

Uspjesi kluba nastavak tradicije malog nogometa u Brotnju
24.01.2018.
u 08:35
Pogledaj originalni članak

Svečanom večerom u hotelu Brotnjo završena je proslava 10. obljetnice utemeljenja MNK Brotnjo. Čitlučki klub, nakon slavljeničkog turnira, na svečanoj večeri okupio je uzvanike, sportske prijatelje iz Splita, Makarske, Ploča, Livna, Mostara i ostalih mjesta, trenere, igrače i članove uprava koji su u proteklih 10 godina bili dio MNK Brotnjo, kao i sponzore te prijatelje kluba.

Prepoznatljiv po kvaliteti

U proteklih 10 godina MNK Brotnjo postao je prepoznatljiv po kvaliteti, a uspjesi kluba nastavak su brojnih uspjeha vezanih uz dugogodišnju tradiciju organiziranja turnira i igranja malog nogometa na području općine Čitluk. Momčad malonogometnih znalaca iz Brotnja imala je nekoliko zapaženih nastupa na “Kutiji šibica”, a zanimanje za ovaj sport potenciran je i pokretanjem Malonogometne lige mjesnih zajednica općine Čitluk.

- Od samog početka pa do danas možemo se pohvaliti brojnim uspjesima, tako da s ponosom možemo istaknuti činjenicu da smo trenutačno najuspješniji momčadski sportski kolektiv na području općine Čitluk. Svih proteklih sezona nije uvijek bilo lako, međutim, uz svesrdnu pomoć prijatelja kluba, kao i uz ogromno zalaganje Uprave, uspjeli smo prebroditi sve poteškoće i s ponosom možemo reći da je danas klub dobro organiziran i financijski stabilan - kazao je, između ostalog, Dario Barbarić.

Zahvale

Od utemeljenja do danas MNK Brotnjo je iz sezone u sezonu napredovao te je, uzimajući u obzir uspjehe, nakon Sarajeva i Mostara Brotnjo je postalo treće središte futsala u BiH. Prigodni dar na svečanosti tako je uručen Damiru Džebi, izaslaniku Dragana Čovića, predsjedatelja Predsjedništva BiH, a čelni ljudi MNK Brotnjo u znak zahvale posebne zahvalnice uručili su općini Čitluk, JP Broćanac, Hercegovačkoj pivovari, Sportskoj kladionici Premier, Central osiguranju i Nogometnom savezu BiH.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.