HŠK Zrinjski

"Uključivati Zrinjski u priču oko utakmice Velež – Borac je zlonamjerno, manipulativno i opasno"

Foto: Stojan Lasić/Večernji list/PIXSELL
"Uključivati Zrinjski u priču oko utakmice Velež – Borac je zlonamjerno, manipulativno i opasno"
24.09.2021.
u 19:22
Uključivati HŠK Zrinjski u priču oko prekida utakmice FK Velež – FK Borac, odnosno u odluke Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH, ne samo da je neistinito i neutemeljeno, što je valjda svima jasno, nego je usto zlonamjerno, manipulativno i vrlo opasno, navodi HŠK Zrinjski.
Pogledaj originalni članak

HŠK Zrinjski Mostar oglasio se nakon Veležovog priopćenja i tekstova u pojedinim medijima nakon utakmice FK Velež – FK Borac te  odluke Disciplinskog povjerenstva Nogometnog saveza BiH. 
 
Priopćenje HŠK Zrinjski Mostar prenosimo u cijelosti: 

"Iako smo već odavno naviknuti na neobjektivnost pojedinih medija u BiH kada je HŠK Zrinjski u pitanju, isti nas ipak iznova uspijevaju šokirati manjkom profesionalizma i odgovornosti, a što uvijek za epilog ima širenja govora mržnje u komentarima na objavljene tekstove, kao i na društvenim mrežama.

Uključivati HŠK Zrinjski u priču oko prekida utakmice FK Velež – FK Borac, odnosno u odluke Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH, ne samo da je neistinito i neutemeljeno, što je valjda svima jasno, nego je usto zlonamjerno, manipulativno i vrlo opasno. 
Namjernim plasiranjem u javnost lažnih i izmišljenih informacija ne samo da se dovodi u zabludu čitateljstvo, nego se nanosi i izravna šteta ugledu HŠK Zrinjski, zbog čega ćemo opet biti primorani poduzeti određene korake kako bi zaštitili naš klub", navodi se u priopćenju HŠK Zrinjski. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.