Međugorje 2016

U triler završnici Pločani pobijedili Cosmos, Hvidra bolja od Kočerina

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
25.07.2016.
u 10:00
Pogledaj originalni članak

Četvrto izdanje međunarodnog malonogometnog turnira “Međugorje 2016.” bliži se samoj završnici.

Preksinoć su se na Sportskom centru Ćorkov Dolac u Međugorju igrale utakmice koje su momčadi uvodile u četvrtfinale ovog velikog, četvrtog po redu, međunarodnog malonogometnog turnira “Međugorje 2016.”.

Preokret luxovaca

Uzbudljivo je bilo preksinoć na Sportskom centru u Ćorkovu Docu. Najprije su se u juniorskoj konkurenciji sastali susreli BC OIL Međugorje i Lux Dragićina. Pobijedila je Lux Dragićina 2:1. Iako su OIL-ovci vodili tri minute prije kraja 1:0, luxovci su zahvaljujući Anti Radišiću, dvostrukom strijelcu, na kraju slavili 2:1.

U prvoj utakmici seniora C. B Label/PortoTolero Ploče svladao je Butik Cosmos 5:4. Mlada ekipa iz Ploča na kraju je slavila iako je do samog kraja ove zanimljive utakmice bilo neizvjesno. Butik Cosmos je stalno Pločanima “puhao” u leđa. U drugoj utakmici Caffe bar Podbrdo - Pekara Mate bilo je 2:4. “Pekari” su poveli 2:0. Caffe bar Podbrdo je uspio doći do 2:3, ali u zadnjoj minuti Pekara Mate je preko Borisa Pehara došla do uvjerljive pobjede od 4:2.

Uvjerljivi Mostarci

Treća utakmica, Kočerin – Hvidra Mostar završila je 1:4. Vrlo jaka momčad Hvidre iz Mostara u svim elementima nogometne igre nadvisila je Kočerinjane. Igrači Kočerina uspjeli su samo izjednačiti rezultat (1:1), onda su Mostarci preuzeli kontrolu i na kraju vrlo uvjerljivo s 4:1 slavili. Inače, na ovom vrlo jakom turniru, čiji nagradni fond iznosi 10.500 konvertibilnih maraka, sudjeluju 32 ekipe iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske u seniorskoj i devetnaest u juniorskoj konkurenciji.

Idući susreti četvrtfinala igraju se u utorak navečer kada će se odigrati četiri susreta, a sastaju se: Vrgorac Vinarija Pilač/Idea namještaj – Pekara Mate, MNK Tići Široki Brijeg - Hvidra Mostar, Odiseja 97 - Levanda i Gelato Međugorje - C.B.Label/Porto Tolero Ploče.•

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.