Danas i sutra 17. memorijal ‘Gojko Šušak’

U polufinalu Cibalia protiv Neretvanca, Široki Brijeg protiv Croatije iz Zmijavaca

U polufinalu Cibalia protiv Neretvanca, Široki Brijeg protiv Croatije iz Zmijavaca
09.11.2016.
u 07:00
Pogledaj originalni članak

Danas i sutra na Blatu i na Pecari odigrat će se utakmice 17. memorijalnog nogometnog turnira Gojka Šuška. U prvoj polufinalnoj utakmici na Blatu (12.30) susrest će se vinkovačka Cibalia i opuzenski Neretvanac, dok će se u drugom polufinalu na Pecari susresti Široki Brijeg i Croatia iz Zmijavaca u 14.30 sati.

Finale na Pecari

Sutra u utakmici za 3. mjesto igrat će poraženi sastavi (Blato, 12.30), dok će se na Pecari sudariti pobjednici u finalnoj utakmici turnira (14.30). - Sve ćemo podrediti završnici prvenstva u Premijer ligi, prvenstveno prvoj utakmici u kojoj smo domaćini Čeliku. Svjesni smo da će to biti jako zahtjevna utakmica jer Čelik je nakon pobjede protiv Olimpica dobio krila. Nema smisla sad pričati o susretima protiv Krupe u gostima, te Mladosti na Pecari. O tome ćemo kad bude vrijeme, sad smo koncentrirani samo na Čelik, rekao nam je trener Denis Ćorić koji je igračima nakon susreta protiv Zrinjskog dao dva dana “voljno”, ali zato su jučer morali odraditi jutarnji i poslijepodnevni trening: - Osim Stjepana Lončara i Stefana Barića, koji su ozlijeđeni, mi ostali smo normalno trenirali, rekao nam je nakon jutarnjeg treninga krilni napadač Luka Menalo.

Reprezentativni poziv

On i Lončar dobili su poziv za okupljanje U19 reprezentacije BiH u Čitluku.

- Obojica se idemo javiti, ali Lončarova ozljeda mišića je, nažalost, takva da nije u stanju ni normalno hodati, rekao nam je Menalo, a trener Ćorić dodao da je za Lončara jesenska sezona najvjerojatnije završena. - Igrače koji su lakše ozlijeđeni ili iscrpljeni čestim nastupima moramo poštedjeti i odmoriti. Zato ćemo nekolicini juniora na turniru dati prigodu i predstaviti ih publici, zaslužili su, rekao nam je Ćorić koji će veću ili manju minutažu podijeliti Toniju Nikiću, Mateu Mariću, Ivanu Milićeviću, Stipi Juriću...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.