HŽRK ZRINJSKI DOMAĆIN

U nedjelju državno prvenstvo u Mostaru, rukometašice Zrinjskog spremne

15.06.2017.
u 08:15
"Cure se pripremaju svaki dan i željno iščekujemo turnir s veoma jakim ekipama... i želimo puno sreće svima.. Najbolji neka pobijedi", rekla je trenerica Arapović
Pogledaj originalni članak

Nakon što je natjecateljsko povjerenstvo Rukometnog saveza BiH raspisalo natječaj za organizaciju turnira završnice državnog prvenstva za mlađe kadetkinje i činjenice da nitko nije dostavio ponudu u datom roku, Uprava HŽRK Zrinjskog je donijela odluku da se ipak prihvati organizacije istog i naknadno aplicira na natječaj.

U ponedjeljak u kasnim satima natjecateljsko povjerenstvo je donijelo odluku da se HŽRK Zrinjski dodijeljuje organizacija spomenutog turnira. Turnir će se održati u nedjelju, 18. lipnja 2017. godine

U završnici državnog prvenstva za mlađe kadetkinje sudjeluje 5 ekipa: HŽRK Zrinjski kao domaćin, HŽRK Katarina, ŽRK Bosna Visoko, RK Hadžići i ŽRK Vitez.

"Cure se pripremaju svaki dan i željno iščekujemo turnir s veoma jakim ekipama... i želimo puno sreće svima.. Najbolji neka pobijedi", rekla je za Vecernji.ba Marijana Arapović, trenerica rukometašica HŽRK Zrinjski. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.