nogomet

U Čitluku će se održati zanimljiv kamp za vratare

U Čitluku će se održati zanimljiv kamp za vratare
08.06.2018.
u 09:29
Pogledaj originalni članak

U Čitluku će se uskoro održati jedan zanimljiv nogometni kamp, riječ je o kampu za nogometne vratare. Doznali smo kako će Hrvatski nogometni klub Brotnjo od 25. do 28. lipnja u Čitluku organizirati mini-kamp za zainteresirane mlade nogometne vratare s područja Bosne i Hercegovine i Hrvatske u dobi od 10. do 18. godine. Po mnogima je to ključni uzrast u kojoj vratari zapravo najviše i formiraju svoj stil između vratnica.

Licencirani treneri

Voditelj tog svojevrsnog kampa za nogometne vratare bit će poznati trener vratara Vladimir Ilečić, koji ima UEFA A trenersku licenciju, HNS A nacionalnu licenciju za trenera vratara, a također je instruktor i dugogodišnji trener vratara. Zanimljivo je kako će Ilečićev pomoćnik i asistent na čitlučkom kampu biti poznati Brotnjak Vladimir Vasilj, inače proslavljeni bivši vratar nogometne brončane reprezentacije Hrvatske.

Doznali smo kako će se kamp za nogometne vratare uzrasta U-10 do U-18 održavati po UEFA programu “Kako postati moderni vrhunski vratar?”, a sastojat će se od teorijskoga i praktičnoga dijela seminara.

Videoprikazi

- U praktičnom dijelu kampa, mladi vratari učit će elementarne tehnike i usvajati taktičke navike. Uz to, usavršavat će stečene navike i raditi na prilagođavanju složenijim situacijama, a dio njihova treninga bit će posvećen i razvoju motoričkih i funkcionalnih sposobnosti, dok će se teorijski dio kampa sastojati od predavanja i videoprikaza - poručuju organizatori spomenutog mini-kampa.

Kažimo i to kako svi za kamp zainteresirani mladi nogometni vratari iz Bosne i Hercegovine, detaljnije informacije o ovom kampu mogu dobiti od A. Šege na mobitel 063/994-616 i ili od Vladimira Vasilja na broj mobitela 063/298-581, a zainteresiranima iz Republike Hrvatske od Vladimira Ilečića na broj +385 99/731-0092. •

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.