Čapljina domaćin državnog prvenstva

U Čapljini više od 300 boraca iz BiH

Foto: 'Dino Stanin'
U Čapljini više od 300 boraca iz BiH
23.02.2014.
u 15:16
Semi i Full Contact za sve uzraste boraca 8. ožujka
Pogledaj originalni članak

U Kick boxing klubu „SENSEI“ Čapljina u tijeku su završne pripreme za još jedan veliki borilački spektakl koji će ovaj iznimno uspješan borilački klub početkom ožujka darovati svome gradu. Tako će KBK „SENSEI“ Čapljina 8. ožujka biti domaćin državnom prvenstvu u kategorijama SEMI Contakt i FULL Contakt, i to za sve uzraste boraca, od juniora do seniora. To je i novo priznanje Čapljini i Senseiju jer će taj dan u Čapljini biti više od 300 boraca iz cijele Bosne i Hercegovine, a s pratećim osobljem i trenerima to će na kraju biti i više od 400 osoba u čapljinskoj sportskoj dvorani. -Naravno da su dosta zahtjevna takva natjecanja ali ćemo dati sve od sebe kako bi osvjetlali obraz, ne samo našeg kluba, već i cijele općine Čapljina. Eto, nakon dužeg vremena domaćini smo jednom tako jakom državnom prvenstvu koji će biti jedno cjelodnevno natjecanje koje za blagdan žena darujemo cijelom gradu. Pozivamo sve Čapljince, ali i ljubitelje borilačkih vještina iz cijele Hercegovine da 8. ožujka prate ovo natjecanje na kojem će ulaz biti slobodan za sve i gdje će u večernjim satima biti održane i kvalifikacijske borbe za odlazak na Europsko prvenstvo.

Sve to jamči jedan bogat i po borbama iznimno kvalitetan borilački spektakl koji zaslužuje općina Čapljina, ali i ovaj dio BiH, ističe za Večernjak Dominik Lubina, trener i predsjednik KBK Sensei Čapljina, i slaže se s ocjenom da će u Čapljini u danu posvećenom nježnijem spolu biti upriličene brojne i žestoke borbe u ringu čapljinske sportske dvorane. To je samo još jedan od razloga da Čapljinci i njihovi gosti iz drugih dijelova Hercegovine dođu i prate te pozdrave borce iz cijele BiH.

Treba istaknuti da je ovo i najmasovnije natjecanje koje se u zadnjih nekoliko godina organizira na području općine Čapljina, a Večernji list BiH je i glavni medijski pokrovitelj ovog borilačkog natjecanja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.