prijateljski susret

Treneri Željezničara i Širokog Brijega zadovoljni igrom svojih igrača

Treneri Željezničara i Širokog Brijega zadovoljni igrom svojih igrača
24.06.2017.
u 07:45
Pogledaj originalni članak

U prijateljskom susretu u Tomislavgradu Široki Brijeg i Željezničar odigrali su neodlučeno 1:1. Široki Brijeg je u 8 minuti poveo golom Dejana Čabraje, dok je u 72. minuti izjednačio Denis Žerić.

Treneri oba kluba izjavili su da su zadovoljni igrama svog tima, ističući posebno okolnosti igranja netom nakon završetka fizičkih priprema.

- Poslije dva tjedna priprema na kojima se nije imalo slobodnog dana vidi se da su noge teške, da se trkački nije pružilo onoliko koliko treba gdje je Široki u prvom poluvremenu bio puno agresivniji u duelu i više su trčali. Međutim, u drugom poluvremenu se ta slika okrenula i mislim nakon svega da je ovo dobar test za nas - kazao je u izjavi za Fenu trener Željezničara Slavko Petrović.

Trener Širokobriježana Goran Sablić nije krio zadovoljstvo igranjem svojeg tima s obzirom da mu je to bila prva utakmica nakon priprema, a ujedno i generalka pred utakmicu 1. pretkolo Europske lige.

- Odradili smo vrlo dobro utakmicu. U prvom poluvremenu smo bili dominantni, a u drugom poluvremenu smo uveli šest juniora s kojim sam zadovoljan. Hvataju zamisli, ne boje se igrati što je najvažnije, tako da sam s te strane zadovoljan utakmicom - istaknuo je Sablić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.