Zrinjski danas (18 sati) u derbiju kola dočekuje momčad banjolučkog Borca

Trener Vinko Marinović protiv svog bivšeg kluba traži pobjedu sa Zrinjskim

Foto: Stojan Lasić
Trener Vinko Marinović protiv svog bivšeg kluba traži pobjedu sa Zrinjskim
22.04.2015.
u 11:00
Brzu i kompaktnu momčad Banjolučana plemići neće podcijeniti
Pogledaj originalni članak

Zrinjski se nalazi u nizu dobrih rezultata. Prednost vodećeg Širokog Brijega se istopila, a Mostarci su sada s tom momčadi izjednačeni na ljestvici, te zbog slabije gol-razlike zauzimaju drugo mjesto. Ipak, plemićima danas u goste dolazi momčad Borac. U derbiju kola momčad trenera Vinka Marinovića nastojat će ostvariti pobjedu.

Prethodni klub

Trener Marinović upravo je prethodno i vodio momčad Borca s čije je klupe prešao na klupu Zrinjskog. Ovo bi za njega u svakom slučaju mogla biti posebna utakmica. Upitan hoće li igrači Borca biti više motivirani jer je on sad na klupi Zrinjskog, kazao je kako “možda i hoće”, a o današnjem susretu je izjavio: - Dolazi nam momčad Borca koja je vrlo neugodna, u što sam upućen jer sam ih trenirao prije Zrinjskog. Borac ima brzu i kompaktnu momčad s 2-3 odlična nogometaša od kojih prijeti najveća opasnost, a to su Stokić, Jović i Subić. Neće nam biti nimalo lako, ali moramo osvojiti tri boda i tako ostati na ovom mjestu. Već u subotu očekuje nas Velež, tako da mislim kako se u sljedećih 10 dana lomi prvenstvo. Vjerujem kako će moji momci dati svoj maksimum i ostvariti zacrtano - kazao je Marinović.

Kombinacija za naslov

Prvi topnik Zrinjskog Stevo Nikolić ušao je u svoju golgetersku formu. U prošlom kolu protiv Zvijezde u Gradačcu zabio je dva pogotka, te je trenutačno na 11 postignutih u prvenstvenom dijelu sezone. - Sigurno je važno što momčad ima karakter i mentalnu snagu. Kad tome dodate kvalitetu koju posjedujemo, to je dobar recept za uspjeh, što smo pokazali i prošle sezone. Zgusnut je raspored utakmica, nakon Borca već u subotu gostujemo kod Veleža, ako ostvarimo pobjede u tim utakmicama, blizu smo obrane naslova prvaka - kazao je Nikolić. Kod Zrinjskog danas neće moći nastupiti zbog žutih kartona Stojanović i Muminović, dok je upitan nastup Popovića koji je ozlijeđen. Analogno tomu, sastav plemića mogao bi izgledati ovako: Dujković - Blaić, Graovac, Radeljić, Stojkić - Radulović, Crnov, Simeunović, Đurić, Todorović - Nikolić. Derbi susret Zrinjskog i Borca na rasporedu je u 18 sati u Mostaru.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.