WALES UZEO BOD

Svjetski mediji o remiju Hrvatske: Ovo je tako neočekivano. Zbog ovoga volimo nogomet

Foto: Luka stanzl/PIXSELL
Svjetski mediji o remiju Hrvatske: Ovo je tako neočekivano. Zbog ovoga volimo nogomet
26.03.2023.
u 08:13
"Ovo je tako neočekivano. Zbog ovakvih trenutaka volimo nogomet. Jedna od onih večeri kada 1800 navijača Walesa mašu majicama u znak slavlja", navodi BBC.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska reprezentacija otvorila je kvalifikacijski ciklus za odlazak na Euro 2024 remijem na Poljudu odigravši neriješeno protiv Walesa 1:1.. Hrvatska je bila vidno bolja, dominirala je te povela u 28. minuti kada je strijelac bio Andrej Kramarić. Vodila je Hrvatska sve do treće minute sudačke nadoknade kada je Poljud zanijemio uslijedio izjednačujućeg pogotka Nathana Broadheada.

Evo što svjetski mediji pišu nakon ovoga remija.

"Wales je započeo eru nakon Garetha Balea remijem. Andrej Kramarić zabio je prvi pogodak na utakmici u prvom poluvremenu nakon loše obrane Wales koji se mučio cijelu večer. Utakmica je vjerojatno bila najteža za Wales u cijeloj kvalifikacijskoj kampanji, ali u svojoj prvoj utakmici otkako se bivši kapetan Bale povukao iz nogometa uspjeli su spasiti bod zahvaljujući kasnom golu Broadheada", piše Daily Mail.

"Velšani slave dragocjeni bod u gostima protiv treće najbolje ekipe na prošlom Svjetskom prvenstvu. Demonstracija iz udžbenika koliko je važno ustrajati i nikada ne odustati", navodi Guardian.

"Ovo je tako neočekivano. Zbog ovakvih trenutaka volimo nogomet. Jedna od onih večeri kada 1800 navijača Walesa mašu majicama u znak slavlja", navodi BBC.

"Posljednji udarac Nathana Broadheada donio je igračima Roba Pagea nevjerojatan bod na otvaranju kvalifikacija za Euro 2024", piše Wales Online.

"Hrvatska je dominirala 90 minuta, ali je na kraju završilo samo remijem", piše Eurosport.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.