Široki Brijeg

Sve misli okrenute polufinalu Kupa

Sve misli okrenute polufinalu Kupa
24.03.2017.
u 10:00
Pogledaj originalni članak

Dvotjednu stanku nogometaši Širokog Brijega počeli su trodnevnim “voljno”. Nedjelja, ponedjeljak i utorak bili su slobodni, što je trener Goran Sablić objasnio time da je Široki imao pet jakih utakmica u ritmu srijeda - subota, pa će igračima dobro doći odmor.

- Odmorili smo se, sad nas čekaju treninzi. Moramo se spremiti za dva susreta Kupa BiH protiv Željezničara i izboriti finale, ali to ne znači da ćemo zanemariti prvenstvene utakmice, bez obzira na to što smo se našli u Ligi za ostanak, rekao nam je Wagner između dva treninga u četvrtak. Kad su u pitanju dva kup-susreta protiv Željezničara, Wagner kaže da je Željezničar odlična momčad i najteži protivnik kojeg je Široki mogao izvući, ali da je i njegova momčad snažna:

- Te su dvije utakmice protiv Željezničara za nas utakmice godine, o kojima puno toga ovisi. Moramo svi zajedno dati sve od sebe i spriječiti finale koje priželjkuju mediji iz glavnog grada, susret Sarajevo - Željezničar:

- Moguće je spriječiti ga i tako da Mladost izbaci iz Kupa Sarajevo, “nabacio” sam provokaciju...

- U Kupu je uvijek sve moguće, mudro je zaključio Wagner.

Bilo je ideja da momčad s Pecare ode negdje na mini pripreme, ali ipak je zaključeno da je najbolje ostati i trenirati na Blatu. Ni ideja da se odigra neka prijateljska utakmica nije “prošla”:

- Odigrat ćemo u subotu međusobnu utakmicu na Blatu i to je to, rekao nam je Mirko Hrgović, pomoćni trener, i dodao da je to dobro zbog lakših ozljeda Marine i Barabana. U klubu još nisu odlučili u kojem će se terminu (16.30, 19.30) igrati prva utakmica polufinala Kupa BiH protiv Željezničara u srijedu, 12. travnja, na Pecari. Istoga dana Široki će igrati kao domaćin i prvi polufinalni susret Kupa BiH za juniore protiv Sarajeva, koje je u srijedu u uzvratu svladalo Radnik u Sarajevu (6:1), nakon što je slavilo i u prvoj utakmici u Bijeljini 1:0. A igračice ŽNK Široki Brijeg u utorak su ugovorile prijateljski susret protiv ŽNK Ljubuški na Blatu što im je vjerojatno posljednja proba pred nastavak sezone.•

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.