MOSTAR

Sutra počinje Euroherc Liga U-11, nastupa 11 klubova

Sutra počinje Euroherc Liga U-11, nastupa 11 klubova
30.09.2022.
u 21:49
Pogledaj originalni članak

Nogometna škola HŠK “Zrinjski” Mostar u suradnji s Nogometnim Savezom HNŽ već dugi niz godina organizira Ligu U-11, u kojoj ove godine pravo nastupa imaju dječaci uzrasta 2012. godište.

Liga okuplja veliki broj djece, koja vrijedno treniraju sa svojim trenerima, žive zdrav život pun izazova i sportskog natjecateljskog duha.

Tradicionalna Liga U-11 prepoznata je i od vodećeg osiguravajućeg društva Euroherc osiguranja koje je odlučilo svojim doprinosom poduprjeti ovu ligu i na taj način podržati razvoj mladih nogometaša i pokazati da su opredjeljeni za afirmaciju sporta u BiH.
Liga će od ove sezone nositi naziv Euroherc Liga U-11 u kojoj će nastupati 11 klubova, a utakmice će se igrati na pomoćnom terenu stadiona HŠK “Zrinjski” Mostar. Početak lige planiran je za subotu 01. listopada 2022. godine od 12 sati.

"Sretni smo zbog suradnje sa Eurohercom, jer za dobar rezultat i ostvarivanje planova, potrebno je imati i dobre partnere. Ova podrška nam puno znači i sigurni smo da ćemo zajedničkim snagama ispuniti planirane ciljeve, poručili su iz nogometne škole HŠK “Zrinjski” Mostar.

Više informacija o Euroherc osiguranju dostupno je na www.euroherc.ba ili na službenoj FB stranici Euroherc osiguranje d.d.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.