STK Mostar

Stolni tenis: Ponovno mostarsko finale

Stolni tenis: Ponovno mostarsko finale
26.09.2016.
u 11:55
Na kvalifikacijama za juniorirski top A i B skupine u finalu su igrala dva mostarska stolnotenisača Sandro Soldo i Marko Šimunović
Pogledaj originalni članak

Lijepim uspjesima nastavljaju stolnotenisači STK Mostar. Na kvalifikacijama za juniorirski top A i B skupine u finalu su igrala dva mostarska stolnotenisača Sandro Soldo i Marko Šimunović. Bolji u ovom srazu bio je stariji i iskusniji igrač Sandro Soldo koji je svog klupskog kolegu pobijedio rezultatom 3:1. 

Ovim dobrim igrama oba igrača su se plasirala u top A skupinu najboljih juniora BiH. Osim ove dvojice igrača odlične partije i plasman u B skupinu izborio je Stjepan Palameta kod muških te Iva Knezović koja se plasirala u B skupinu juniorki.

„Ovo je već treći turnir zaredom gdje se donose najsjajnija odličja. Osjeća se jako dobar rad i pristup na turnirima kod svih igrača. Treneri primaju čestitke od svojih kolega iz drugih klubova kako su djeca STK Mostar prava podrška jedan drugom i to zajedništvo donosi prave rezultate“, poručili su iz stručnog stožera kluba, piše pogled.ba. 

Isto tako su počeli i upisi u školu stolnog tenisa. Odziv je veoma velik te ovom prilikom još jednom obavještavamo sve zainteresirane roditelje da uključe svoju djecu u rad ovog lijepog sporta. Treninzi su svakodnevni u jutarnjim i popodnevnim satima. Također napominjemo da se i rekreativci u večernjim terminima mogu rekreativno baviti stolnim tenisom. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.