POGLEDAJTE SVIH 11

Spektakularno, ali zasluženo priznanje: Modrić je u najboljoj momčadi desetljeća

Foto: VINCENT KESSLER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Spektakularno, ali zasluženo priznanje: Modrić je u najboljoj momčadi desetljeća
28.01.2021.
u 18:06
Mjesto u vezno redu dijeli sa suigračem iz Real Madrida, Tonijem Kroosom te nekadašnjim rivalom iz Barcelone, Andresom Iniestom
Pogledaj originalni članak

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić zavrijedio je još jedno ogromno i cijenjeno priznanje. Institut za nogometnu povijest i statistiku (IFFHS) uvrstio je Modrića u idealnu momčad proteklog desetljeća (od 2011. do 2020. godine).

Nakon što je u proteklom desetljeću osvojio čak četiri naslova Lige prvaka s Real Madridom, drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji, sve tri najbolje nagrade za najboljeg nogometaša svijeta u istoj godini (Uefa, The Best i Zlatna lopta) te još pregršt drugih individualnih i momčadskih priznanja i trofeja, Modrić je dobio i priznanje za svoj kontinuitet.

Mjesto u vezno redu dijeli sa suigračem iz Real Madrida, Tonijem Kroosom te nekadašnjim rivalom iz Barcelone, Andresom Iniestom. Ostatak momčadi pogledajte u fotografiji ispod.

Foto: IFFHS

Najboljih 11 prema IFFHS-u: Manuel Neuer - Philipp Lahm, Sergio Ramos, Virgil Van Dijk, Marcelo - Toni Kroos, Andres Iniesta, Luka Modrić - Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Lionel Messi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.