Pecara

Slaven Musa "maglio" pogled špijunima iz Željezničara

Slaven Musa "maglio" pogled špijunima iz Željezničara
19.02.2016.
u 07:00
Pogledaj originalni članak

- Odigrali smo jako tvrdu, borbenu i neizvjesnu utakmicu s puno prekršaja. Bilo je kao da je u pitanju neki prvenstveni susret visokog značaja. Prvo poluvrijeme Poljaci su bili življi, ali Krstanović i Wagner bili su najbliži postizanju pogotka. I u nastavku se igralo slično. Utakmica se čak pomalo izrodila u mali rat, nakon niza žustrih startova u kojima se srećom nije dogodila nikakva ozljeda. U našoj je igri bilo puno želje, ali i nervoze, čemu je vjerojatni uzrok dugo odsustvo od kuće, rekao nam je trener nogometaša Širokog Brijega Slaven Musa nakon što je njegova momčad poražena (0:1) u Antalyji protiv Wisle Plock, vodeće momčadi poljske druge lige:

-Poljaci su pogodak zabili s 11 metara. Nije bitno, ali sudac je mogao i za nas svirati jedanaesterac, što nam se, evo, drugi put događa u Turskoj. Zbog načina kako se igralo, izmjene sam izvršio već na poluvremenu. To sam činio zato da rasporedimo snage. Važno je da nije bilo ozljeda. Mate Pehar nije ulazio u igru, a razlog je ozljeda palca na treningu. Nije ništa opasno, Pehar je u pogonu, pošteda je bila preventivna...

Na pitanje da nije malo kalkulirao s izmjenama, s obzirom da je nekoliko pari očiju Željinih špijuna na čelu s Adisom Mulalićem pratilo susret s tribina, Musa je priznao:

-A zašto im ne bih malo zamaglio snagu i sastav? I oni su to radili nama. Gledao sam ih protiv Danaca i Ukrajinaca (Vendyssell i Ilichevac)... Jedni drugima malo toga možemo sakriti. Znamo se dobro i predobro. Doduše, Željezničar je zimus doveo puno novih igrača, pa ni oni sami još ne znadu tko će igrati. A nama je najbolje gledati sebe...

Od 22 igrača koji su igrali protiv Wisle, Musa je izdvojio samo Ćorluku, koji je odigrao poluvrijeme kao zadnji vezni:

- Bila je ideja Marija Bazine da Ćorluka to igra. I odmah je bio pun pogodak! Dobro je znati da ga mogu koristiti na tom mjestu. Ostale neću spominjati poimenično, kaže Musa.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.