ŠTO ĆE NAĆI?

Skandal u Zadru otišao korak dalje: Zbog teških optužbi u klub ušao DORH!

Skandal u Zadru otišao korak dalje: Zbog teških optužbi u klub ušao DORH!
24.06.2022.
u 16:34
Pogledaj originalni članak

Državno odvjetništvo (DORH) ulazi u KK Zadar nakon objave iz nadzornog odbora tog kluba da su iz bivše uprave u isto vrijeme za košarkaše Zadra plaćali hotele u Poreču i u Zadru. 

- Vezano uz javni istup gospodina Ante Rubeše kao predsjednika NO KK Zadar u kojem je iznosio nove činjenice vezane uz nezakonito postupanje odgovornih osoba u KK Zadar, Državno odvjetništvo poduzet će sve potrebne izvide u odnosu na nove činjenice koje se iznose i koje nisu bile predmetom prethodne obrade PU zadarske - izjavilo je glasnogovornik ŽDO-a Denis Sokol za lokalni zadaraki portal.

Za Večernji list je pak Ante Rubeša tijekom jutra izjavio da ga iz DORH-a još nisu kontaktirali.

Podsjetimo, predsjednik No KK Zadra prvi koji vodi klub iz oporbe HDZ-ovom gradonačelniku, objavio je na konferenciji za novinare da su najmanje četiri, i više igrača izjavili da uopće ili nisu bili u hotelu u Zadru ili samo jedan dan kada je za 20-tak igrača plaćeno preko pola milijuna kuna jednom zadarskom hotelu za razdoblje od četrdesetak dana. Rubeša je pri tom prozvao direktora Željka Žilavca, a koji je pak u izjavi demantirao kriminal rekavši kako su sobe u hotelu u Zadru korištene i nakon priprema u Poreču tijekom rujna prošle godine, da su im bile potrebene, a i iz hotela su demantirali bilo kakave nezakonitosti.

Ante Rubeša, inače iz Akcije mladih, prozvao je HDZ u nizu navrata i optužito zadarskog gradonačelnika Branka Dukića da mu nije stalo do sportskog simbola KK Zadra, ali i DORH i policiju zbog ovog slučaja.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.