Nogomet (ž)

Širokobriježanke u Tuzli iz 0:1 do pobjede (2:1)

Širokobriježanke u Tuzli iz 0:1 do pobjede (2:1)
14.09.2016.
u 10:00
Pogledaj originalni članak

Iako oslabljene, nogometašice Širokoga Brijega, u svom drugom nastupu u Prvoj ženskoj ligi Federacije BiH, u Tuzli protiv Slobode slavile su prvu pobjedu (2:1). Kao što smo već pisali, u prvom kolu, na prvoligaškoj premijeri u Zenici poražene su protiv Čelika (0:2), čemu je najviše “kumovala” zenička sutkinja Emina Pašalić, te pomoćnici i opunomoćenik (svi iz Zenice!) koji su temeljito “očerupali” gošće s Pecare.

Bodovi otišli u nepovrat

Mala utjeha za učinjenu nepravdu je suspenzija sutkinje Pašalić, ali bodovi su otišli u nepovrat...

I u drugom kolu igračice trenera Ivana Kvesića, ovaj put poprilično oslabljene (osobito zbog izostanka najbolje nogometašice Julije Kvesić) gostovale su u Tuzli. Sloboda je povela u 36. minuti (Minea Bećirović).

Gošće se nisu predavale, pa je Ivona Knezović izjednačila u 72. minuti susreta, a pobjedonosni pogodak za Široki Brijeg zabila je Nikolina Čerkez šezdesetak sekundi prije kraja utakmice.

U trećem kolu Širokobriježanke prvi put jesenas i prvi put u ovome stupnju natjecanja igraju pred svojim pristašama na Blatu (nedjelja, 18. rujna, 15 sati) i pozivaju ih da ih podrže.

Čudesan susret u Nević Polju

U drugom kolu još su igrale: Željezničar 2010 (Bosanska Krupa) – Čelik 1:0, Fortuna (Živinice) – Mostar 8:0, Mladost (Nević Polje) – Čapljina 4:4. Najzanimljivije je, svakako, bilo u Nević Polju, gdje su domaće povele 2:0, Čapljina okrenula u 2:4, a u sudačkoj nadoknadi Mladost s dva pogotka stigla do 4:4.

Poredak nakon 2. kola: Mladost i Čapljina 4, Fortuna, Čelik, Željezničar i Široki Brijeg 3, Sloboda i Mostar 0 bodova.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.