Široki i Hajduk igraju u polufinalu Memorijala Blage Zadre

Široki Brijeg osvojio četiri prethodna turnira, želi i peti

Široki Brijeg osvojio četiri prethodna turnira, želi i peti
09.10.2015.
u 06:15
Pogledaj originalni članak

Jučer ujutro nogometaši Širokog Brijega sa stadiona Pecara autobusom su se uputili u Slavoniju gdje će igrati na 5. memorijalnom turniru Blage Zadre u Vukovaru. Nakon dolaska i smještaja u Vinkovcima, Širokobriježani će održati trening na stadionu Cibalie:

Stari prijatelji

- Uvijek, pa i ovaj put, osjećamo se ugodno kada stignemo u Slavoniju među naše stare prijatelje. Ovo je i prigoda za međusobno druženje i zbližavanje, te hvatanje snage i zaleta za završnicu sezone. Valjda je i to razlog što smo pobijedili na sva ranija četiri memorijala Blage Zadre. Želimo ga osvojiti i peti put i donijeti pehar na Pecaru, kaže trener Širokog Brijega Slaven Musa koji je u Slavoniju poveo sve raspoložive igrače. Nedostaju Josip Ćorluka i Luka Menalo, koji su u sastavu U 21 reprezentacije BiH sinoć u kvalifikacijama za EP u Bielu igrali protiv Švicarske:

Kombinirani sastav

- Danas (16 sati) igramo drugu polufinalnu utakmicu protiv splitskog Hajduka. U prvom susretu igrat će Vukovar 1991 i Osijek. Planirali smo igrati u kombiniranom sastavu, sličnom onom koji je igrao protiv Rudara u Kupu BiH. Igrat će i ostali. Dio njih će ući protiv Hajduka, ostali će igrati u finalu (15,30) ili u borbi za 3. mjesto u nedjelju (13,30). Utakmice će se igrati na stadionu u Borovu naselju, kaže Musa, dodajući kako će u Vinkovcima i Vukovaru imati i nekoliko treninga. Vjerojatni sastav protiv Hajduka je: Bilobrk – Karačić, Bralić, Pandža, Barišić – Kožul, Landeka – Ayayi, Ivanković, Buhač Kresinger. Musa je najavio da će svoje minute dobiti i oporavljeni Crnov, možda i Kožulj koji još osjeća bolove nakon što je protiv Slobode dobio neugodan udarac. Ayayi je napokon “sredio” sve papire i konkurirat će za sledeći susret protiv Olimpica u 12. kolu na Pecari.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.