LMZ Čapljina

Serija od čak 13 šesteraca pripala Doljanima

Serija od čak 13 šesteraca pripala Doljanima
02.08.2018.
u 09:38
Pogledaj originalni članak

Serija od čak 13 šesteraca trebala je za ostvarivanje prednosti između susjeda, branitelja naslova Dračeva/Sjekosa i Doljana. Na kraju su prednost od 13:12, odnosno ukupno 18:17, ostvarili “graničari” i tako prvaka bacili na začelje. Od ukupno 26 šesteraca, samo je jedan obranjen, uz jedan promašaj i jednu gredu. U raspucavanju rukometaš Smiljan Kolovrat bio je iznimno precizan, samo jedan obranjen udarac, za Doljane, dok je Vinko Krešić, od ukupno 11 udaraca, jednom promašio okvir gola, a jednom pogodio gredu, što je presudilo. Vratari, na obje strane, anemični. Zanimljiva i uzbudljiva bila je i utakmica koja je završena 5:5, pri čemu su se oba sastava smjenjivala u vodstvu. Strijelci Marijo Jurica dva, Josip Maslać, Nikola Matić i Vinko Krešić po jedan za Dračevo/Sjekose, a Smiljan Kolovrat i Ivan Šutalo po dva te Petar Njavro jedan pogodak za Doljane. Konačni poredak u skupini A: Čapljina 2 6, Doljani 1, Dračevo/Sjekose 1 bod.

Uigranost

Druga utakmica seniorskog programa Šuškovo - Tasovčići 5:2, obećavala je više neizvjesnosti u prvom dijelu, no u nastavku je do izražaja došla uigranost aktualnog viceprvaka Šuškova. Strijelci: Leon Kozarić tri, a Marko Markić i Mateo Kozarić po jedan za Šuškovo. Za Tasovčiće pogađali su Marko Rudan i Anel Bostandžić. Konačni poredak u skupini B: Šuškovo 6, Tasovčići 3, Počitelj/Hotanj 0 bodova. Ligaški dio kadetskoga dijela lige obilježila je jedina curica među dečkima, Maja Jelčić. Nakon što je u drugom kolu za svoj Počitelj/Hotanj postigla odlučujući pogodak, u trećem je propisno, 4 pogotka, u derbiju skupine, nakrcala mrežu Dračeva. Frapantna je elegancija kojom se Maja vještim driblinzima poigrava s muškim kolegama, a na kraju poentira. Ukupni rezultat bio je 1:5 za Počitelj/Hotanj.

Kadetski program

Kadetski dio programa počeo je pobjedom Gabela Polja protiv Zvirovića/Prćavaca 3:1, a nastavilo se susretom skupine B, Grabovine - Čapljina 1 1:1, a onda je u 3. utakmici na scenu stupila neumoljiva Maja. Treća utakmica bio je završni susret skupine A Dračevo - Počitelj/Hotanj 1:5. Poredak, skupina A, 1. Počitelj/Hotanj 9, 2. Dračevo 6, 3. Gabela Polje 3, 4. Zvirovići/Prćavci 0 bodova. Prolaz u 2. krug izborili su Počitelj/Hotanj i Dračevo.•

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.