Zenica

S pripremama krenuo i Čelik, gradonačelnik dao potporu klubu

S pripremama krenuo i Čelik, gradonačelnik dao potporu klubu
12.01.2017.
u 08:00
Pogledaj originalni članak

Na stadionu Bilino polje u Zenici jučer je obavljena prozivka nogometaša Čelika, kojom su i službeno počele pripreme za ostanak crveno-crnih u premijerligaškom društvu.

Šefu stručnog stožera Nedimu Jusufbegoviću produljen je ugovor i on će biti na klupi Čelika u preostalih četrnaest premijerligaških utakmica, a pomoćnici u stručnom stožeru bit će Almir Tolja i Izudin Kamberović.

Na prvo okupljanje pristigao je 21 nogometaš, koji je pod ugovorom, dok su opravdano odsutni Branislav Ružić, Danijel Brković i Marin Popović.

Ovaj broj igrača sigurno će biti smanjen jer je trener Nedim Jusufbegović najavio pojačanja na nekoliko pozicija u ekipi. Prema planu priprema, prvi dio će biti obavljen u Zenici, gdje će se raditi kombinirano na otvorenom i u dvorani, dok će se drugi dio priprema najvjerojatnije obaviti na primorju. Da se program saniranja teške situacije u NK Čelik dobro obavlja, potvrđuje i činjenica da su prvom okupljanju igrača nazočili gradonačelnik Fuad Kasumović i predsjednik Upravnog odbora Selvedin Šatorović. Za klub je važno da je gradonačelnik Kasumović obećao pomoć Gradske uprave u predstojećoj polusezoni, ali je zatražio i da “poslovanje Čelika bude javno i transparentno”. Kako je najavio novi glasnogovornik kluba Robert Jonjić, u predstojećem razdoblju sve informacije vezane uz NK Čelik bit će dostupne na službenoj stranici kluba, a istaknuo je i kako je njegov rad na volonterskoj osnovi. Od nazočnih nogometaša i članova stručnog stožera zatražio je maksimalno zalaganje u crveno-crnom dresu, dok je predsjednik uprave Selvedin Šatorović kazao da će “uprava biti kompletirana u idućim danima i osigurat će maksimalne uvjete za trenažni proces, hranarinu i ostala primanja nogometaša.•

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.