ISPRIČAO SE

Rooney kažnjen jer je vozio pijan dok je bio u društvu starlete

Rooney kažnjen jer je vozio pijan dok je bio u društvu starlete
18.09.2017.
u 13:53
Rooney je najbolji strijelac u povijesti engleske reprezentacije sa 53 gola, te najbolji strijelac u povijesti Manchester Uniteda
Pogledaj originalni članak

Jednom od najboljih engleskih nogometaša svih vremena Wayneu Rooneyju sud u Stockportu oduzeo je vozačku dozvolu na dvije godine zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

Napadač Evertona je početkom rujna uhićen u dva sata ujutro u Wilmslowu zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a pušten je nakon plaćene jamčevine. Na sudu je priznao krivnju zbog čega je ostao bez vozačke dozvole, a kažnjen je i sa 100 sati rada za opće dobro. Što je najgore, Rooney je u automobilu bio u društvu starlete Laure Simpson s kojom je bio usred preljuba. Napravio je to usred trudnoće supruge Coleen koja čeka njihovo četvrto dijete. "Želim se još jednom ispričati svojoj obitelji, menadžeru, predsjedniku i svima u Evertonu. Želim se ispričati i svim navijačima koji sve ove godine bili uz mene," kazao je bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije koji je morati platiti i 200 eura sudskih troškova. Rooney je najbolji strijelac u povijesti engleske reprezentacije sa 53 gola, te najbolji strijelac u povijesti Manchester Uniteda sa 253 gola.
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.