LOVREN KIKSAO

Ronaldo odveo Real do pobjede, Kovačić u suzama napustio igru

Ronaldo odveo Real do pobjede, Kovačić u suzama napustio igru
14.09.2017.
u 07:30
Kovačić je već u 19. minuti osjetio bol te je sjeo na igralište. Marca piše kako mu je stradao aduktor desne noge.
Pogledaj originalni članak

Sinoć je nastavljeno natjecanje u prvom kolu Lige prvaka i to u skupinama E, F, G i H. Nastupilo je dosta hrvatskih predstavnika, a u početnom sastavu Reala protiv APOEL-a bila su dva naša reprezentativca - Luka Modrić i Mateo Kovačić. 

Real je proveo protiv ciparske momčadi već u 12. minuti. Cristiano Ronaldo je ponovno u sastavu, a zabio je na asistenciju Balea.  Nažalost Kovačić je već u 19. minuti kod jednog dodavanja osjetio bol te je sjeo na igralište. Ubrzo ga je zamijenio Toni Kroos, a hrvatski veznjak sa suzama u očima napustio je igru. Marca piše kako mu je stradao aduktor desne noge.

Ronaldo je u 51. minuti povisio na 2:0 s bijele točke. Sudac Barstien je čini se prestrogo dosudio najstrožu kaznu jer je lopta Laga pogodila u rame, a ne u ruku. Golijadu je zapečatio Sergio Ramos. Sjajni branič odlično se snašao u 61. minuti te pogodio škaricama za 3:0. Modrić je odigrao cijeli susret. Dejan Lovren je sa svojim Liverpoolom ugostio Sevillu, no nije dobro počelo za redse. Escudero je u petoj minuti uputio prizemnu loptu pred gol domaćina, a ona je prošla ispod noge Lovrenu pa Ben Yedder nije imao težak zadatak te je zabio za vodstvo.

Ipak, Liverpool je ubrzo izjednačio. Firmino je golom u 21. minuti vratio stvari na početak. Za preokret se pobrinuo Salah koji je u 37. minuti uz prekršaj suparniku oduzeo loptu, opalio sa 18 metara i uz mnogo sreće pogodio jer je lopta na putu do gola pogodila Sevillinog igrača i promijenila smjer.   Mogao je Liverpool u 42. minuti zabiti i treći pogodak, ali Firmino nije iskoristio jedanaesterac.  Španjolci su iz drugog udarca prema vratima zabili drugi pogodak. Correa je pogodio u 72. minuti za 2:2, a kako se kasnije ispostavilo bio je to i konačan rezultat. Hrvatski stoper Lovren u igri je bio svih 90 minuta. Mario Pašalić je sa Spartakom gostovao kod Maribora i izborio remi (1:1) igrajući cijeli susret. Darijo Srna je također svih 90 minuta sudjelovao u pobjedi Šahtara protiv Napolija (2:1) za kojeg nije nastupio Marko Rog. Matej Mitrović bio je naklupi Beškitaš koji je slavio kod Porta (3:1) dok Danijel Subašić nije konkurirao za sastav Monaca u Leipzigu (1:1).
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.