Rio de Janeiro

Romantika na OI: Srebrnu kolegicu zaprosio je na podiju

Foto: MICHAEL DALDER
prosidba
Foto: MICHAEL DALDER
prosidba
15.08.2016.
u 11:25
Kinesku skakačicu u vodu, srebrnu na skakaoni s 3 metra, He Zi odmah nakon dodjele medalja 'zaskočio' je njen kolega iz reprezentacije Qin Kai i zaprosio je pred gledateljima
Pogledaj originalni članak

Zrak u Rio de Janeiru očito je poseban. Nakon što je prije tjedan dana po prvi put u povijesti olimpijskih igara pala prosidba jedne sportašice, sada se ta 'revolucionarna' ideja očito proširila Olimpijskim selom.

Ovoga puta umjesto Brazilki na sceni su kineski sportaši, a umjesto ragbijašica, skakači u vodu. Kinesku skakačicu u vodu, srebrnu na skakaoni s 3 metra, He Zi odmah nakon dodjele medalja 'zaskočio' je njen kolega iz reprezentacije Qin Kai.

I dok je još stajala na podiju Qin je kleknuo pred Zi i zaprosio je, a gledatelji i sam zaručnik prilično su dugo čekali na odgovor očito šokirane Kineskinje. Kako i ne bi bila u šoku, srebro na Olimpijskim igrama i zlato na prstu u razmaku od par minuta, piše 24sata.hr.

Nakon prijetnji terorizmom, štrajkova, zelenih bazena, nedovršenog Olimpijskog sela, bombi, pucanja i krađa, Olimpijske igre tako će biti obilježene i ovim romantičnim (ili otrcanim, kako vam drago) scenama.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.