Vitez - Široki

Remijem zadovoljne obje strane

Remijem zadovoljne obje strane
30.11.2015.
u 06:30
Ako bismo baš "vagali" cijeli susret, iako je neodlučen ishod realan, barem za nijansu punom bodovnom plijenu bliži su bili Vitežani
Pogledaj originalni članak

Poruke koje su preko medija stizale da će Široki u Vitezu "namiriti" izgubljeno protiv Travnika na svom terenu (2:2 op.a), pokazalo se kako je lakše reći i obećati nego to i ostvariti. Takva poruka dodatno je motivirala Vitežane koji su protiv favoriziranog gosta odigrali vrlo dobro te više nego zasluženo osvojili očekivani bod. A ako bismo baš "vagali" cijeli susret, iako je neodlučan ishod realan, barem za nijansu punom bodovnom plijenu bliži su bili Vitežani, a za borbenost, pa i dobru igru, domaći mladići na kraju susreta burno su pozdravljeni od svojih zadovoljnih navijača. A Široki Brijeg, i s "prošaranim" sastavom, po teškom terenu, hladnom vremenu, u nadmetanju s korektnim domaćinom, s naslovom jesenskog lidera i aspiranta za titulu, mora pokazati više. I slobodno se može reći Širokobriježani su ostali dužnici svom treneru, manjoj skupini svojih navijača koji su doputovali u Vitez i gledateljima na Gradskom stadionu, jer nisu bili na visini zadatka.

Uz Zvonimira Kožulja, koji je jedno vrijeme u svojstvu posuđenog igrača igrao u Vitezu, najbolji igrač susreta, po novinarskoj prosudbi, bio je uvijek borbeni i pouzdani Borislav Pilipović. - Dali smo sve od sebe, a samo tako se i može protiv momčadi kalibra Širokog Brijega. Izjednačujući gol smo primili pomalo i neoprezno iako nas je trener cijeli tjedan upozoravao na napadačku skok-igru gostujuće momčadi. Rezultatom su bila zadovoljna i obojica trenera, Branko Karačić i Slaven Musa. - Vrlo dobro smo počeli, u petoj minuti smo došli u vodstvo, ali ga vrlo brzo i prokockali. Izjednačenje je u naše redove, na sreću za kratko, unijelo nervozu, brzo smo se oporavili od šoka. U nastavku susreta terensku inicijativu imao je Široki, ali ne i prigode za gol, pa se može reći kako je remi najrealniji, kazao je Karačić. Trener Musa je bio korektan: - Mislim da je rezultat realan, a čestitam našem domaćinu na dobroj i korektnoj igri, kazao je Musa.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.