La Liga

Real srušio novi rekord, Ronaldo nikad kasnije nije zabio prvi gol

Foto: Getty Images
Real srušio novi rekord, Ronaldo nikad kasnije nije zabio prvi gol
15.10.2017.
u 11:23
Pogledaj originalni članak

Real Madrid je u subotu pobijedio Getafe u gostima 2:1 čime su napravili novi rekord - 13 gostujućih pobjeda za redom u La Ligi.

Golove za kraljevski klub postigli su Benzema i C. Ronaldo, dok je za Getafe precizan bio Molina.

Ovom pobjedom je Real potvrdio sjajnu formu (sedma u nizu u svim natjecanjima) nakon lošeg ulaska u sezonu i izgubljenih četiri boda na domaćem terenu.

Ronaldo je upisao svoj prvi pogodak u La Ligi ove sezone i nije ga mogao zabiti u boljem trenutku (85. minuta), piše Goal.

Za prvi ligaški gol su mu trebala čak 28 udarca te mu se prvi puta nakon 2009. dogodilo da nije zabio gol u kolovozu ili rujnu. Za takvog rasnog strijelca svakako malo preduga kriza, ali treba napomenuti kako je bio suspendiran u prve četiri utakmice zbog crvenog kartona kojeg je zaradio u španjolskom Superkupu protiv Barcelone.

"Vrlo je važno da je zabio prvi gol u ligi ove sezone, što će biti dalje vidjet ćemo", rekao je trener Reala Zinedine Zidane o Ronaldu.

Osvrnuo se potom Francuz na utakmicu.

"Patimo u svim utakmicama jer nam rivali otežavaju. Dobra je stvar da smo odigrali dobru utakmicu. Najvažnija su tri boda", rekao je Zidane kojem je ovo bila 100. utakmica.

"Ništa se nije promijenilo. Uvijek sam isti, no svakako je lijepo dobiti 100. utakmicu."

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.