PREDSJEDNIK RUSIJE

Putin komentirao utakmicu, evo što je rekao o pobjedi Hrvatske!

Foto: Reuters/Pixsell
Putin komentirao utakmicu, evo što je rekao o pobjedi Hrvatske!
08.07.2018.
u 09:50
- Premijer Medvjedev nije se naljutio zbog pobjede Hrvatske nad Rusijom.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometaši glavna su tema dana, svi pišu o njihovu velikom uspjehu, pobjedi nad Rusima i plasmanu u polufinale Svjetskog prvenstva. 

Sjajni dečki podigli su Hrvatsku na noge, u domovini vlada velika euforija.

I jučer su na stadionu u Sočiju imali podršku nekoliko tisuća navijača, a na tribinama je bila i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović. Ona je bila u društvu ruskog premijera Dmitrija Medvjedova.

- Premijer Medvjedev nije se naljutio zbog pobjede Hrvatske nad Rusijom. Očekivala sam da ćemo u prvom dijelu produžetka održati 2:1. Jedanaesterce ne volim jer oni su ruski rulet. No sve je dobro prošlo i čestitam svim igračima, poručila je vesela predsjednica nakon susreta. 

Utakmicu je, naravno, pratio i ruski predsjednik Vladimir Putin, iako nije bio na stadionu. On se pojavio samo na otvaranju prvenstva protiv Saudijske Arabije, a ostale susrete gledao je u svojoj rezidenciji. 

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov otkrio je i kako je Putin reagirao na poraz Rusije.

- Predsjednik Putin je gledao i navijao za svoju reprezentaciju. Izgubili smo u poštenoj i veličanstvenoj utakmici. Oni su za nas i dalje veliki, oni su heroji. Ginuli su na terenu, ponosimo se njima, prenio je Putinova razmišljanja Peskov.

Ruski mediji navode i da se njihov predsjednik jučer dvaput čuo s izbornikom. Prije utakmice poželio mu je sreću, a nakon nje odao priznanje za hrabru igru. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.