LAVER CUP

Prosvjednik uletio na teren i zapalio se pred očima Federera, Nadala i Đokovića

23.09.2022.
u 19:13
Pogledaj originalni članak

Nezapamćen incident desio se na Laver Cupu u Londonu kada je prosvjednik uletio na teren i praktično se zapalio pred očima najvećih tenisača svih vremena - Rogera Federera, Rafaela Nadala i Novaka Đokovića.

U drugom duelu između timova svijeta i Europe između Stefana Tsitspiasa i Diega Schwartzmana, nepoznati čovjek je sišao s tribina, sjeo na beton i zapalio vatru, pa je meč prekinut na nekoliko minuta.

Tom prilikom je zapalio i sebe, ali na svu sreću osiguranje je brzo reagiralo i sve je prošlo bez ozbiljnijih posljedica, dok su Federer, Nadal i Đoković sve promatrali sa strane.
Na majici mu je pisalo "obustavite UK privatne letove", što je poruka određene grupacije ljudi koji se bore protiv zagađenja okoline.

Inače, švicarski tenisač i jedan od najvećih svih vremena Roger Federer danas će odigrati posljednji meč u karijeri i to na Laver Cupu u Londonu, a veličanstvenu karijeru završit će igranjem paru sa svojim dugogodišnjim i velikim rivalom Rafaelom Nadalom.

Federer i Nadal će danas od 21:30 sati igrati meč protiv Amerikanaca Jacka Socka i Francesa Tiafoea, a taj susret ujedno će biti i posljednji u velikoj karijeri švicarskog tenisača koji će u 41. godini završiti s profesionalnim igranjem tenisa.

Oproštajni meč Federera bi prema prvim najavama trebao početi u 21:30 sati, a izravan prijenos osigurao je Eurosport.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.