Reprezentacija BiH

Prosinečki: Hrvatska nam je pokazala koliko je to važno

Prosinečki: Hrvatska nam je pokazala koliko je to važno
07.09.2018.
u 11:35
Sada dolazi ono najvažnije, kvalifikacije i Liga nacija, a u prosincu i ždrijeb za ono što svi očekujemo – Europsko prvenstvo - kaže Prosinečki
Pogledaj originalni članak

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala je u Sjevernu Irsku, gdje će danas startati u Ligi nacija, a u skupini s njom je još i Austrija. BiH bi se mogla boriti za prvo mjesto i plasman u viši razred tog natjecanja.
– Sada dolazi ono najvažnije, kvalifikacije i Liga nacija, a u prosincu i ždrijeb za ono što svi očekujemo – Europsko prvenstvo. U svim dosadašnjim utakmicama vidio sam da imamo kvalitete, tako da bi bio neuspjeh da ne odemo na EP – kazao je izbornik BiH Robert Prosinečki i dodao: – Posebno sam sretan zbog dobre atmosfere koja je u ovom dijelu Balkana jako bitna jer su onda svi maksimalno posvećeni istom cilju. To se vidjelo i na primjeru Hrvatske na Svjetskom prvenstvu – rekao je naš bivši reprezentativac koji je navodno izgladio nesporazum s vratarom Asmirom Begovićem i ustvrdio da sa svim igračima ima izuzetno korektan odnos.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.