Jessie Lemonier

Preminuo bivši igrač NFL-a u 25. godini

Foto: Twitter
Preminuo bivši igrač NFL-a u 25. godini
26.01.2023.
u 20:50
“Uvijek je bio nasmijan, i pomagao je ljudima da budu što bolji. Ponosni smo jer nam je bio prijatelj. Srceparajuće“, naveo je jedan od njegovih prijatelja
Pogledaj originalni članak

Iz Sjedinjenih Američkih Država došla je poprilično šokantna vijest da je 25-godišnji Jessie Lemonier, bivši branič Detroit Lyonsa i San Diego Chargersa, preminuo u 25. godini.

Lemonier se u NFL-u nije zadržao predugo, ligu je napustio nakon samo dvije godine, da bi nakon otkaza u Arizona Cardinalsima, čiji je bio dio trening-tima, prešao u XFL, novoformiranu ligu, gdje su ga odabrali Arlington Ranegedsi, ali je još jednom promijenio ligu i trebalo je da igra prvo za Huston Gamblerse, a potom i za Birmingham Stalionse iz američke USFL lige, prenosi N1.

“Uvijek je bio nasmijan, i pomagao je ljudima da budu što bolji. Ponosni smo jer nam je bio prijatelj. Srceparajuće“, naveo je jedan od njegovih prijatelja, dok su se Chargersi od njega oprostili riječima:

“Otišao je prerano. Naša srca su s njegovom obitelji.“

Lemonier je tek posljednji u nizu mladih sportaša iz NFL-a koji su izgubili život, pošto su od 2022. godine preminuli Dwayne Heskins, Jeff Gladni, Jaylon Ferguson, Ronnie Hillman, Gavin Escobar, Antonio Dennard…

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.