HMRK Zrinjski

Predstavili momčad za novu sezonu

Predstavili momčad za novu sezonu
09.09.2017.
u 09:00
Pogledaj originalni članak

Završetak priprema, početak i očekivanja u novoj sezoni Premijer lige, predstavljanje novih igrača i sudjelovanje u Challenge cupu, bile su teme jučerašnje konferencije za medije koju je organizirao HMRK Zrinjski.

Brz rukomet

Pripremni proces za novu sezonu počeo je na Blidinju. Nakon toga su se vratili u Mostar i trenutačno su u fazi odigravanja prijateljskih utakmica.

- Jako zanimljiva sezona je pred nama. Po mom mišljenju, u Premijer ligi imamo 5 - 6 izjednačenih momčadi i nema izrazitog favorita, kao što je to bio Izviđač prošle sezone. Uz Izviđač, očekujem da u vrhu ljestvice budu Borac, Bosna Visoko koja se odlično pojačala, zatim Vogošća iako je izgubila nekoliko dobrih igrača i dalje ima dobar kadar, Derventa je sigurno tu kandidat za vrh, te Zrinjski. Vjerujem da ćemo biti opasniji nego prošle sezone i da ćemo se boriti za Europu - kazao je trener HMRK Zrinjski Zdravko Medić, a o svojoj viziji rukometa je kazao:

- Otkako vodim ovu momčad pokazali smo da možemo biti sve bolji. Možemo igrati dobru obranu i puno pogodaka davati na kontre i igrati brz rukomet. Smatram kako se vremenom još više možemo pirmaknuti onomu čemu želimo - dodao je trener Medić.

U odnosu na prošlu sezonu, u momčadi nema Mateja Sarajlića koji je otišao u Poljsku te Davora Martinovića koji je završio igračku karijeru. Nova imena u svlačionici Zrinjskog su vratar Goran Anđelić, desni vanjski Martino Kordić iz Nevesinja i desno krilo Dario Raguž koji je prošle sezone igrao za Izviđač. Uprava HMRK Zrinjski produžila je i ugovor s kapetanom momčadi, iskusnim Bernardom Mandarićem.

- Prošle smo godine postigli rezultat koji je možda bio dvije stepenice iznad svih očekivanja, a smatram kako je osvajanje Kupa BiH, našeg prvog trofeja, velika stvar. Ipak, sada nas čeka nova sezona i nadam se kako naša mlada momčad uz nas nekoliko iskusnijih igrača može igrati dobar rukomet. Očekujem kako možemo biti u vrhu ljestvice u prvenstvu BiH - kazao je, između ostalog, Mandarić.

Ugovor o suradnji

Medijima se predstavio i novi rukometaš Goran Anđelić.

- Mogu kazati kako sam ovdje tek nekih mjesec i pol dana, a osjećam se kao starosjedilac. Dobro smo iskoristili pripreme i mogu reći kako ćemo prvenstvo dočekati spremni - kazao je Anđelić.

Na kraju su HMRK Zrinjski i tvrtka Sophico iz Mostara potpisali sporazum o suradnji, a aplikacija mostarske tvrtke značajno će doprinjeti kvaliteti rada u Školi rukometa HMRK Zrinjski koju vodi Lazar Raguž.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.