Druga liga Jug

Prava rijetkost - gosti slavili sedam puta

Prava rijetkost - gosti slavili sedam puta
31.08.2016.
u 10:00
Pogledaj originalni članak

Pa, ljudi, je li to moguće..., upitao bi se da je živ Mladen Delić da je čuo za rezultate 2. kola Druge nogometne lige Federacije BiH. Jer, osim Sloge (U), koja je sa 6:0 napunila mrežu starog rivala i susjeda Rame iz Prozora (Jurleta, Jusufbašića 3, Abazović), nitko od sedam domaćina nije osvojio ni bod!

Rijetkost

Pratitelji događanja u ovoj ligi, sigurno ne pamte da se ikada dogodilo nešto slično.

Nakon dva kola vrh ljestvice drži pet klubova sa stopostotnim učinkom. Klis je u grudskoj Elić luci neočekivano lako svladao Grude, ali neočekivano samo za one koji ne poznaju prilike u grudskoj momčadi.

A one se “sastoje” od netreniranja, nespremnosti, nekompletnosti i nezadovoljstava raznih vrsta. I takvi kakvi jesu, Gruđani su promašili 4 – 5 “zicera”, a onda su ih bolji i spremniji gosti kaznili s lakih 3:0 (Kudra, Šimunović, Kovačević).

Posušje je u gostima kod novaka Cima sačuvalo svoju mrežu, a Stipić i Begić na drugoj strani zabili po gol za 2:0.

Ljubušaci ipak igrali

Brotnjo je protiv Branitelja na Barama “popustilo” već u 3. minuti (Sabljić), a sve do kraja gosti su čuvali 1:0 prednost i odnijeli tri boda u Rodoč.

Iako je izgubila na Babovcu protiv Igmana 2:3, Sloga je “napravila pozitivni korak”. Naime, nakon neodlaska u goste Klisu, mnogi su očekivali da će Ljubušaci odustati od natjecanja, Srećom, ipak nisu. Novak Mladost na Blatu je protiv Tomislava “pukla” 0:2 (Stipić 2), a Kamešnica pred svojim pristašama na Bilom polju minimalno 0:1 izgubila protiv Turbine (Bešo). Gledatelji županijskoga derbija u Kupresu vidjeli su šest pogodaka. Na žalost domaćih, Troglav 1918 zabio je četiri (Velić 2, Čačija, Ćosić), Kupres samo dva (Mustafica, Čolić) za konačnih 2:4.

POREDAK nakon 2. kola: Klis, Posušje, Troglav, Igman i Turbina 6, Branitelj 4, Brotnjo, Sloga (U), Tomislav i Kupres 3, Kamešnica 1, Sloga (Lj), Mladost, Cim Grude i Rama 0.•

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.