baš na rođendan

Prati ga šest milijuna ljudi, sada je posramio slavnog Hrvata iz Čitluka

Foto: VLBIH FOTO
Prati ga šest milijuna ljudi, sada je posramio slavnog Hrvata iz Čitluka
07.12.2019.
u 09:09
Iako je Giannis igračina koji svako malo ima ovakav potez na utakmici, Zubac se ne treba previše zamarati jer u Clippersima vjeruju u njega. Potpisao je četverogodišnji ugovor, momčad mu je jedna od glavnih kandidata za naslov, a uskoro se i ženi
Pogledaj originalni članak

Ivica Zubac bio je među najboljim igračima svojih Los Angeles Clippersa u noćašnjem porazu od Milwaukee Bucksa 119-91. 

Sjajni Čitlučanin upisao je 14 poena i 12 skokova, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv momčadi koju predvodi sjajni Grk i aktualni MVP NBA lige Giannis Antetokounmpo. On je pak upisao 27 poena, 11 skokova i četiri asistencije čime je svoju momčad doveo do sjajne 14. pobjede u nizu. 

Dva svoja poena upisao je i zakucavanjem, a glavni lik uz Grka je bio upravo Zubac. Naime, baš na svoj 25. rođendan Giannis je zakucao, žargonski rečeno, 'u facu' hrvatskom košarkašu, a nakon toga se fotografijom tog poteza pohvalio i na Instagramu gdje ga prati 6.5 milijuna ljudi. 

Foto: Instagram

Fotografija je u manje od dva sata prikupila preko 200 tisuća 'lajkova', a ne treba ni dodati da se veliki broj komentara odnosi upravo na Čitlučanina u kojem ga, blago rečeno' Giannisovi pratitelji ismijavaju. 

Iako je Giannis igračina koji svako malo ima ovakav potez na utakmici, Zubac se ne treba previše zamarati jer u Clippersima vjeruju u njega. Potpisao je četverogodišnji ugovor, momčad mu je jedna od glavnih kandidata za naslov, a uskoro se i ženi. 

Nakon što je uspješni hrvatski košarkaš ovog Valentinova zaprosio svoju djevojku Kristinu Prišč na Bahamima i dobio odgovor koji je priželjkivao, odlučio se za još jedan važan korak u svom životu - kupnju prvog zajedničkog doma, u koji su se uselili početkom jeseni. Riječ je o modernoj dvokatnici od 500-tinjak četvornih metara u rezidencijalnoj četvrti Mar Vista. Idućeg ljeta bi trebao izreči i sudbonosno 'da'.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.