MODRIĆ NA UDARU:

'Postao je igrač kojeg vade iz igre da promijene tijek utakmice'

'Postao je igrač kojeg vade iz igre da promijene tijek utakmice'
02.11.2017.
u 12:30
Marca posebno hrvatskom veznjaku zamjera reakciju kod trećeg gola engleske momčadi kad je strijelac Eriksen prošao pored njega kao da ga 'nema na terenu'.
Pogledaj originalni članak

Realov težak poraz u Londonu u ogledu s Tottenhamom (3:1) potaknuo je nove kritike na račun madridskih zvijezda, a pod posebnim povećalom je vezni red koji u posljednje vrijeme djeluje nemoćno.

Baš kao i nakon poraza kod Girone (2:1) prije nekoliko dana, španjolski dnevnik Marca obrušio se na Luku Modrića i suigrače.

- Što je ostalo od najbolje vezne linije na svijetu, u što se pretvorila? Modrića jednostavno nema na terenu, iako je tamo. Casemiro je pregažen, a Kroosa su suparnici potpuno kontrolirali - naglasila je Marca. 

Španjolci se pitaju gdje je nestala poznata Modrićeva lucidnost i dodaju kako se iz ključnog igrača preobrazio u onog kojeg trener Zinedine Zidane vadi iz igre kako bi preokrenuo tijek utakmice.

- Loptu, koja mu je prije uvijek bila u nogama, sada ne vidi. Umjesto njegovih točnih dodavanja na koje smo navikli, opet smo gledali neprecizne i izgubljene lopte - piše Marca te posebno hrvatskom veznjaku zamjera reakciju kod trećeg gola engleske momčadi kad je strijelac Eriksen prošao pored njega kao da ga 'nema na terenu'.

No, kritike i slabi rezultati nisu zabrinuli Modrića.

- I prije smo bili u teškim situacijama pa smo se uvijek izvukli, izvući ćemo se i ovaj put. Real Madrid se uvijek dočeka na noge. Tottenham je bio puno bolji od nas, a na nama je sada da nađemo rješenja za situaciju u koju smo se doveli - izjavio je naš reprezentativac.
 

Nadamo se samo kako se slabija igra za Real neće ponoviti i u skorašnjim odlučujućim okršajima s Grčkom u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Lukina uloga je presudna za Hrvatsku i on će u tim utakmicama jednostavno morati biti na najvišem nivou.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.