NOVI CRISTIANO RONALDO

Pogledajte što može taj 'vražji' Felix, Benficin klinac vrijedan 120 milijuna eura

Pogledajte što može taj 'vražji' Felix, Benficin klinac vrijedan 120 milijuna eura
22.02.2019.
u 15:15
Felixa prate Real, Barcelona, Atletico Madrid, PSG, Bayern, Juventus i Manchester United.
Pogledaj originalni članak

Momčad Benfice prepuna je silno talentiranih igrača. Trenutačno drži drugo mjesto u porugalskome prvenstvu sa samo bodom zaostatka za Portom, a lisabonski klub kao strijelac u ovom trenutku predvodi Švicarac Haris Seferović s 14 pogodaka. 

Po osam golova su dosad zabili iskusni Jonas i Pizzi, ali zanimljivo je reći da je najveća zvijezda kluba zapravo 19-godišnji Joao Felix, mladić kojemu se predviđa blistava nogometna budućnost.

Felixa već sada želi čitav niz europskih velikana. Svjesna je toga i uprava kluba, pa je uz njegov ugovor zalijepila odštetnu klauzulu u vrijednosti od 120 milijuna eura.

Felixa tamošnji mediji često nazivaju novim Cristianom Ronaldom, a uz madridski Real ga prate i Barcelona, Atletico Madrid, PSG, Bayern, Juventus i Manchester United.

Gotovo svakodnevno ga se spominje u porugalskim i španjolskim medijima, a zašto je tome tako, najbolje će vam reći video koji ćete vidjeti u nastavku.

Dodajmo tome da se velika budućnost predviđa i njegovom vršnjaku Joti, dečku koji je tek nedavno priključen prvoj momčadi, ali i da navijači naprosto obožavaju Filipa Krovinovića, darovitog Hrvata koji se ozljede ligamenata koljena oporavljao deset mjeseci.

Na travnjake se vratio krajem prošle godine.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.