NERVOZNA REAKCIJA

Pogledajte kako je bijesni Messi nasrnuo na hrvatskog nogometaša

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
22.06.2018.
u 10:55
Igra Hrvatske bila je fenomenalna, odlično smo stajali na terenu, bili kompaktni i nismo argentinskom čarobnjaku dopustili da se razigra.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometaši odigrali su sinoć fenomenalnu utakmicu u Nižnjem Novgorodu i pobijedili Argentinu s 3:0. Uoči tog susreta izbornik Zlatko Dalić najavljivao je da se Messi ne može zaustaviti ako mu se dopusti da često prima loptu oko kaznenog prostora pa je tako postavio igru da to onemogući. I u tome je u potpunosti uspio! 

Naime, igra Hrvatske bila je fenomenalna, odlično smo stajali na terenu, bili kompaktni i nismo argentinskom čarobnjaku dopustili da se razigra.  

U prvom poluvremenu smo im dobro parirali, a u nastavku susreta smo u potpunosti preuzeli konce igre, zagospodarili terenom i natrpali njihovu mrežu.

Messi je u tim trenucima osjetio nemoć, zbog čega su mu živci bivali sve tanji kako je utakmica odmicala. Vidjelo se to i po nervoznoj reakciji nakon starta Strinića. 

Naime, lijevi branič Hrvatske, koji je jučer odigrao odlično, napravio je prekršaj nad Messijem, a Argentinac je reagirao neprimjereno i bijesno odgurnuo Strinića. Da se nije radilo o jednom od najboljih nogometaša svijeta, možda bi dobio i karton... 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.