Široki putuje na noge Vitezu

Pobjedom u gostima protiv Viteza ispraviti "travničku štetu" iz prošlog kola

Pobjedom u gostima protiv Viteza ispraviti "travničku štetu" iz prošlog kola
28.11.2015.
u 07:00
Široki će vjerojatno istrčati u sastavu: Soldo - Ćorluka, Bralić, Pandža, Marković -Landeka, Sesar - Baraban, Crnov, Ajayi - Krstanović Trenera Musu nije napustio optimizam, iako je momčad u Vitez otišla bez Ćorića, Karačića, Brekala, Pehara, Wagnera
Pogledaj originalni članak

S puno problema i glavobolje otputovali su jučer nogometaši Širokoga Brijega u Vitez, gdje danas igraju posljednju ovosezonsku utakmicu u gostima protiv domaćina Viteza, koji je također oslabljen ozljedama i kartonima: - Pehar dugo nije trenirao zbog bolova u leđima. Oporavio se, ali bolje da ne igra dok ne bude potpuno spreman. Protiv Travnika Wagner je prisilno zamijenjen zbog ozljede lista, više je konstatirao nego se požalio trener Slaven Musa: - Nemam se običaj žaliti, imamo veliki izbor kvalitetnih igrača. Uz Wagnera i Pehara, Brekalo ne ide na put zbog žutih kartona. Ćorić je također otpao, jer mu je stradala loža na treningu. Njegova zamjena Karačić, također je izvan stroja, jer nakon Travnika zbog ozljede mišića nije redovito trenirao... Zbog svega opisanog Musa nije bio puno zabrinut: -Na desnom će beku igrati Ćorluka, dok će dvojica srednjih braniča biti Pandža i Bralić... Na lijevoj strani obrane nastupit će Marković, možda i Barišić, piše Večernji list BiH. U sredini i u napadu ima puno kombinacija. Dvojica zadnjih veznih mogli bi biti Landeka i Sesar, ali tu je i Kožul, te oporavljeni Kožulj koji već sedam dana trenira normalno: -Možda Kožulj počne od prve minute, možda kasnije. Vidjet ćemo pred početak utakmice. Nije nebitno kakav će travnjak biti, hoće li biti blata, leda... I u igri prema naprijed imamo problema i dvojbi tko će i što igrati. Jer, i Crnov je "natučen", ali će biti spreman, rekao nam je Musa, koji je dobro "izvagao" i probleme koji muče protivnički tabor: -Poremetio nas je 2:2 rezultat protiv Travnika. Vidjeli ste što se sve dogodilo i na koji smo način izgubili dva boda... Ha, vidjeli smo. Široki Brijeg "sasjekao" je čudnim, po nama sračunatim i nepoštenim odlukama sudac Mirza Tičić: -I Vitez ima problema. Nesretno je izgubio u zadnjoj minuti protiv Radnika. Jevtić i Šantić ne mogu igrati zbog kartona. Fajić također, ali on je i tako raskinuo ugovor. Vitez nema napadača, jer i Smriko je "bivši". Čitam da bi možda nastupio Jusufbašić, ali mislim kako neće igrati ni on ni Kapetan. Nisu spremni. A, Jusufbašić je imao težak lom noge i mjesecima nije trenirao, a ni Kapetan nije najzdraviji niti je u potpunosti spreman. Nastupe li njih dvojica, to je voda na naš mlin. Nego, što god bude, mi nećemo odstupiti od naše igre, niti od igre na pobjedu. Pa, uvijek protiv svih protivnika mi igramo napadački, bilo da igramo kući ili u gostima, kaže trener momčadi Širokog Brijega Slaven Musa. Kad smo sve što nam je rekao Musa "izvagali", zaključili smo da će Široki istrčati u sastavu: Soldo – Ćorluka, Bralić,Pandža, Marković–Landeka, Sesar–Baraban, Crnov, Ajayi–Krstanović. 

Musa: Očito se radi o lobiranju

Pitali smo Musu je li čuo o mogućnosti odgode 18. kola o čemu su se raspisali mediji (Široki je domaćin Sarajevu): - Bude li tako, neću se iznenaditi. Očito se radi o lobiranju i interesu nekih klubova. Trebalo je odgoditi sva 3 proljetna kola, ne samo 18. Nas prije dvije godine nije nitko pitao želimo li odgodu, pa smo igrali u Prijedoru na ledu. Tada je interes nekih klubova bio da se igra, kaže Musa. Zaključili smo da Sarajevo koristi utjecaj u savezu i pokušava odgoditi susret na Pecari za proljeće jer planira pojačati se.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.