Dinamo pred Osijek

Plavi su ostali bez stopera, Benkovića čuvaju za Bayern

Plavi su ostali bez stopera, Benkovića čuvaju za Bayern
25.09.2015.
u 06:15
Šaljivi Zoki: Razmišljam da danas stopera igraju Hodžić ili Henriquez
Pogledaj originalni članak

Prošlih sezona znalo se dogoditi da Dinamo ima manjak igrača na stoperskim pozicijama, da se na tim osjetljivim mjestima moralo "kemijati". Očito u Maksimiru nisu bili pažljivi u školi pa nisu naučili lekciju iz tih nedavnih vremena jer sad im se dogodilo isto.

Situacija je složena

Doduše, doveli su Gordona Schildenfelda, ali on je pripreme proveo na terapijama nakon što je odigrao samo četiri minute na pripremama plavih u Sloveniji. I sad je ponovno ozlijeđen.

Protiv Arsenala koljeno je ozlijedio Sigali, uspio je izdržati cijelu utakmicu, ali sad se i on druži sa Schildenfeldom.

Taravel je imao želučanu virozu, takav je igrao protiv Hajduka, ali sad je prilično onemoćao. Plavi su prodali Jozu Šimunovića Celticu, a u prvu momčad povukli mladog Filipa Benkovića. I Benković je sada jedini zdravi stoper.

– On će se odmoriti protiv Osijeka, igrao je cijelu utakmicu u Splitu, imat će težak posao u Münchenu. Zdravstvena je situacija složena i ne znam tko će danas biti stoperi. I da znam, ne bih vam rekao, a doista ne znam. Razmišljam o Hodžiću ili Henriquezu – šalio se Zoran Mamić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.