skandal

Pique se automobilom zaletio u novinara. Umalo je pregazio čovjeka, a onda mu prijetio smrću

Pique se automobilom zaletio u novinara. Umalo je pregazio čovjeka, a onda mu prijetio smrću
08.03.2023.
u 08:51
Vrlo neugodnu scenu doživio je Jordi Martin, krivac je pobješnjela bivša zvijezda španjolske reprezentacije i Barcelone
Pogledaj originalni članak

Slavni španjolski nogometaš Gerard Pique ponovno je režirao veliki skandal, nakon što je automobilom pokušao pregaziti novinara Jodija Martina koji ga je pitao o Shakiri. Naime, španjolski novinar zamolio je Piquea da prokomentira Shakirinu novu pjesmu, no iskusni stoper nije želio odgovoriti na to pitanje već je s novom djevojkom Clarom Chia Marti otišao kod roditelja .

Kad je Pique izašao iz kuće, novinar je još uvijek stajao na istom mjestu, nakon čega je izbio manji incident. Martin tvrdi da ga je bivši član španjolskog giganta Barcelone umalo pregazio s automobilom?

- Danas sam prošao neugodnu epizodu s Gerardom Piqueom i Clarom Chiom, skoro su me pregazili - rekao je Martin za španjolski show El Gordo i La Flaca te potom dodao:

- Kad su izašli, Pique je toliko ubrzao auto da me skoro pregazio. Nešto kasnije mimoišli smo se na cesti i obojica su mi se smijali, vrijeđali me i upućivali nepristojne znakove - objasnio je novinar.

Drama tu nije završila jer je Martin otkrio da je Pique nabavio njegov broja telefona, nakon čega mu je zaprijetio na jeziv način.

- Gerard je dobio moj broj telefona i čak me nazvao te rekao da ću umrijeti, inače, to se nije dogodilo nije prvi put - rekao je uplašeni novinar.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.