BILO PA PROŠLO

Perišić komentirao ljutnju na Kramarića: Žao mi je što nismo zabili

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Perišić komentirao ljutnju na Kramarića: Žao mi je što nismo zabili
27.03.2023.
u 18:43
- Nema smisla govoriti što je bilo. Zaboravlja se ono što se dogodilo na terenu. Nema smisla gubiti vrijeme na to. Žao mi je samo što nije naš presing okrunjen golom. Krama je odigrao odlično, zabio gol i namjestio je nekoliko prilika.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić najavio je sutrašnju utakmicu s Turskom u Bursi u drugom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo.Perišić će sutra odigrati 125. utakmicu za Hrvatsku.

- Otkako sam bio dijete želja mi je bila igrati u reprezentaciji. Došao sam do nje velikim radom i nadam se da će ih biti još.

- Izgubili smo dva boda, sutra je novi test. Znamo kako je igrati u Turskoj. No, ipak smo mi Hrvatska, moramo se postaviti tako i od prve minute ići na tri boda - rekao je Perišić i dodao:

- Atmosfera nakon Walesa je bila tužna. Ali, nema panike, ima još puno utakmica. Turska je odlična momčad, spoj mladosti i iskustva. Pogledat ćemo večeras njihov video i spremiti se za sutra.

Perišić se ljutio na Kramarića koji mu protiv Walesa nije dodao loptu u jednoj izglednoj situaciji.

- Nema smisla govoriti što je bilo. Zaboravlja se ono što se dogodilo na terenu. Nema smisla gubiti vrijeme na to. Žao mi je samo što nije naš presing okrunjen golom. Krama je odigrao odlično, zabio gol i namjestio je nekoliko prilika.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.