NK Čelik

Pavić otišao za blagdan doma, pa ga smijenili

Pavić otišao za blagdan doma, pa ga smijenili
01.11.2015.
u 16:24
Pogledaj originalni članak

Šef struke Čelika Boris Pavić, nakon niza problema s kojim se susretao u vođenju momčadi, više nije trener zeničkog prvoligaša Čelika...

Pavića je u subotu večer na svom sastanku smijenila "Komisija za krizne situacije" NK Čelik, koja u nedostatku Upravnog odbora "upravlja klubom“. Sportski stručnjaci iz ove komisije su odlučili da raskinu ugovorni odnos s ovim hrvatskim stručnjakom, i to "na osobni zahtjev trenera", kako je kazao vd direktora kluba Adnan Husagića, koji je i član povjerenstva.

U razgovoru s trenerom Borisom Pavićem Goal doznaje kako on nije podnio zahtjeva za jednostrani raskid ugovora i da je iznenađen kada je iz medija saznao da više nije trener.

"Ja sam poslije utakmice otputovao u Sinj zbog vjerskog blagdana i nitko me nije kontaktirao iz kluba. Znam kako ću biti u Zenici u ponedjeljak na popodnevnom treningu, te ću razgovarati s nekim iz kluba i igračima", rekao je Pavić. 

"Nije problem da uradimo sporazumni raskid, ali na ovakav način ne želim otići iz Čelika i Zenice, jer sam s kolegama i igračima uradio odličan posao", kazao je Boris Pavić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.