DRAMA U ITALIJI

Papučar Icardi lagao čelnicima Intera, Wanda postavlja ultimatume

Foto: Reuters/Pixsell
Papučar Icardi lagao čelnicima Intera, Wanda postavlja ultimatume
20.02.2019.
u 19:15
- Ako to ne napravite, Mauro nikad više neće zaigrati za Inter, navodno je rekla Wanda čelnicima Intera, koji se bori za plasman u Ligu prvaka. Izgleda kako će momčad Luciana Spallettija morati izboriti to mjesto bez jednog od najboljih napadača svijeta.
Pogledaj originalni članak

Situacija s Interom i donedavnim kapetanom Maurom Icardijem iz dana u dan postaje sve lošija.  

Nakon što su mu oduzeli kapetansku traku i izbacili ga iz momčadi zbog nezadovoljstva pojedinih igrača Intera "dugim" jezikom njegove žene Wande Nare, izgleda da je Mauro napravio i posljednji korak kraju svoje karijere u milanskom klubu. 

Icardi je prije utakmica protiv Rapida i Sampdorije prijavio ozljedu pa utakmice nije ni odigrao. Ipak, nikakvi problemi oko njegovog zdravlja ne postoje.

"Mauro Icardi podvrgnut je testovima u klinici u Rozzanu zbog bolova u desnom koljenu. Testovi nisu pokazali nikakve promjene u odnosu na one s početka sezone", objavio je Inter.

Gazzetta prenosi da je njegova supruga i menadžerica Wanda Nara postavila dva ultimatuma Interu. Prvi da se ispričaju Icardiju, a drugi da mu se vrati kapetanska vrpca.

"Ako to ne napravite, Mauro nikad više neće zaigrati za Inter", navodno je rekla Wanda čelnicima Intera, koji se bori za plasman u Ligu prvaka. Izgleda kako će momčad Luciana Spallettija morati izboriti to mjesto bez jednog od najboljih napadača svijeta. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.