SRPSKI TENISAČ

Novak Đoković dao izjave koje će odjeknuti u Hrvatskoj!

Foto: Reuters/Pixsell
Novak Đoković dao izjave koje će odjeknuti u Hrvatskoj!
22.11.2019.
u 21:45
Đoković se osvrnuo na mogućnost da Goran Ivanišević, koji je trenutačno jedan od trenera srpskog tenisača, preuzme hrvatsku Davis Cup reprezentaciju.
Pogledaj originalni članak

Dva izgubljena susreta s 0:3 i samo jedan osvojeni set u šest mečeva. To je učinak hrvatskih tenisača na završnici Davis Cupa u Madridu.

Igrače je vodio privremeni trener Franko Škugor, no savez će sada morati naći trajno rješenje nakon što je uoči nastupa u Madridu iznenada smijenjen Željko Krajan.

Spominje se ime Gorana Ivaniševića, legendarnog tenisača kojeg bi svi poželjeli na čelu naše reprezentacije.

Goran je trenutačno u stožeru Novaka Đokovića pa je pitanje kako bi Srbin na to reagirao. Pitanje je i bi li se Ivaniševićev angažman kosio s programom Đokovića.

A odgovore na to dao je sam Novak Đoković kojega je novinar Sportskih novosti uhvatio u Madridu nakon što je Srbija ispala u četvrtfinalu od Rusije. A srpski tenisač ima dobre vijesti za sve navijače hrvatske reprezentacije.

- Naravno, treba sve vidjeti, ali načelno nemam ništa protiv i sasvim je prirodno da Goran bude izbornik Hrvatske. Ukratko, ja ću ga podržati - rekao je Đoković koji je dodao i nije znao za tu mogućnost.

- Prvo što čujem, iskreno - rekao je Đoković.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.