KRALJEVSKI KLUB U KRIZI

Ovaj Real je ruševina! Očekuje li Modrića i društvo u El Clasicu velika promjena?

Foto: Reuters/Pixsell
Ovaj Real je ruševina! Očekuje li Modrića i društvo u El Clasicu velika promjena?
21.10.2018.
u 13:00
Navodno je Florentino Perez već obavio prve razgovore s Antoniom Conteom
Pogledaj originalni članak

Madridski Real u velikoj je krizi. Poraz od Levantea (1:2) u 9. kolu španjolske lige možda je zapečatio trenersku sudbinu Julena Lopeteguija. Kraljevski klub je već pet utakmica bez pobjede, a čak ih je četiri izgubio.  

'Ovaj Real je ruševina', piše na naslovnici sportskog dnevnika Marce, a u prvom je planu trener kojeg se ističe kao glavnog krivca za sadašnje stanje kluba: 'Lopetegui je osuđen. Samo je pitanje vremena kada će dobiti otkaz'. 

Julen Lopetegui nakon poraza od Levantea nije pomišljao dati ostavku, ali je predsjednik Florentino Perez u ponedjeljak sazvao hitni sastanak. Tek nakon toga sastanka znat će se Lopeteguijeva sudbina, javljaju španjolski mediji. 

I sportski dnevnik AS piše o Realovoj nemoći opisujući igru kraljevskog kluba jednostavno: 'Impotencija'.

'Madriđani tapkaju u mjestu. U krizi su, u posljednjih pet utakmica, uz gol-razliku 1:7, imaju četiri poraza (Sevilla, CSKA M., Alaves i Levante) i remi (Atletico M.). Što dalje?' piše AS i dodaje kako Realov predsjednik već traži zamjenu za Lopeteguija.

Navodno je Florentino Perez već obavio prve razgovore s Antoniom Conteom, koji je donedavno vodio Chelsea.

Talijanski stručnjak mogao bi uskoro sjesti u ovom trenutku vrlo vruću Realovu klupu. Modrić i društvo mogli bi tako već u El Clasicu, koji se igra sljedeće nedjelja, imati novog trenera.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.