Velež odgovorio Bešliću:

'Osigurajte nam sada povratak pod Bijeli brijeg!'

'Osigurajte nam sada povratak pod Bijeli brijeg!'
13.04.2016.
u 18:09
Pogledaj originalni članak

Na izjave koje je gradonačelnik Mostara dao Televiziji 1, kada je rekao da je Velež radije izabrao da mu se izgradi tribina u Vrapčićima nego da se vrati pod Bijeli brijeg, reagirali su iz  FK Velež.

‘Aktualni Upravni odbor FK “Velež” zatečen je navodima gradonačelnika Mostara Ljube Bešlića koji je u Dnevniku TV1 izjavio kako je prethodnom rukovodstvu kluba prije nekih “šest – sedam” godina nudio povratak na Veležov prijeratni stadion Pod Bijeli Brijeg. Bešlić je naveo i to kako su ljudi iz tadašnjeg rukovodstva odbili povratak pod isti, te tražili novac za završetak tribine stadiona u Vrapčićima, prenosi Poskok.info.

Ovim putem Gradonačelnika pozivamo da javno iznese kada je održan sastanak o kojem priča i ko je ispred Veleža istom prisustvovao, odnosno ko je odbio povratak Veleža pod Bijeli Brijeg ukoliko su Bešlićevi navodi točni.

Navedeno tražimo kako bi se pričama “rekla – kazala” skinula odgovornost sa nekih članova Upravnog odbora iz tog perioda koji su časno pomagali klubu i koji su zatečeni Vašim navodima, a detektirali pojedinci koji su eventualno, legitimirajući se čitavim kolektivom, odbili Vašu ponudu ukoliko je ona postojala.

Na kraju pozivamo Vas da aktualnom Upravnom odboru ponudite povratak Veleža na naš stadion i stvorite preduvjete za isto. Vjerujemo da ćete, ako ste na tako nešto bili spremni prije “šest – sedam godina”, na to biti spremni i danas, kada su navijačke tenzije u Gradu Mostaru daleko manje’.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.