Kakanj

Okupljanje košarkaških kadeta BiH

Okupljanje košarkaških kadeta BiH
24.04.2016.
u 12:39
Pogledaj originalni članak

U Kaknju će danas početi testno okupljanje zlatnih košarkaških kadeta Bosne i Hercegovine, koji će se u idućih pet dana u ovom gradu pripremati za nastup Svjetsko prvenstvo u košarci u Španiji.

U kakanjski hotel Tiron danas bi se trebali javiti 24 kandidata za reprezentaciju, Erwin Gutić, Semin Karić, Amar Baručija, Timur Ovčin, Aljoša janković, Dragan Blesić, Eman Šertović, Veljko Čečavac, Stefan Radosavljavić, Miladin Vlačić, Amar Mehić, Adi Alikadić, Semin Burko, Harun Alić, Amar Brkić, Drago Cvitanović, Ahmet Begić, Denis Milinović, Ivan Zlomislić, Jasmin Elmezovski, Marko Kosić, Ivan Sabljić, i Stefan Lučić.

Tijekom ovog okupljanja kadeti će svakodnevno trenirati u jutarnjim i večernjim terminima u Sportskoj dvorani Kakanj, a 16. svibnja slijedi i novo desetodnevno okupljanje, kada će naši najbolji košarkaški kadeti igrati protiv Egipta, 24. svibnja, i jedne od najboljih reprezentacija svijeta – Turske, 26. svibnja.

Nakon ovih okupljanja, priprema i utakmica selektor Josip Pandža odlučiti će koji su to kadeti koji će predstavljati BiH na Svjetskom kadetskom prvenstvu u Španiji od 23. lipnja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.