SVI SU BILI U ČUDU

Đoković nakon poraza napravio nešto o čemu bruji cijeli teniski svijet!

Đoković nakon poraza napravio nešto o čemu bruji cijeli teniski svijet!
19.04.2018.
u 21:52
Na početku nikome nije bilo jasno zbog čega je to napravio, ali onda je otkriveno o čemu je zapravo riječ.
Pogledaj originalni članak

Novak Đoković na turniru u Monte Carlu u prva dva kola odigrao je prilično dobro, izbacio Dušana Lajovića i Bornu Ćorića, ali već na sljedećoj prepreci je zastao. 

Danas je nakon preokreta u tie-breaku uspio dobiti prvi set, da bi onda glatko izgubio od Dominica Thiema. Sedmi igrač svijeta drugi set dobio je 6:2, a treći 6:3 i plasirao se u četvrtfinale u kojem ga čeka Rafael Nadal. 

A nakon tog poraza Đoković je napravio nešto neočekivano. Prvo je pružio ruku svom protivniku i čestitao mu, ali onda je ignorirao suca i prošao kraj njega bez da mu pruži ruku. Taj detalj nije promaknuo navijačima iz cijeloga svijeta koji su se o tome raspisali na društvenim mrežama. 

Na početku nikome nije bilo jasno zbog čega je to napravio, ali onda je otkriveno o čemu je zapravo riječ. Naime, u jednom trenutku sudac je opomenuo Đokovića i upozorio ga da pripazi na vrijeme stanke koje koristi između gemova. Đokovića je to očito razljutilo pa je vjerojatno smatrao da je i to jedan od razloga njegova poraza.

Statističari su odmah izračunali da Đoković inače koristi 25 sekundi stanke između poena, a kako je danas morao ubrzati, to se vrijeme skratilo na 16 sekundi. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.