SLIJEDI DUŽA PAUZA

Đoković drhtavim glasom: Ne mogu više ovako

Đoković drhtavim glasom: Ne mogu više ovako
22.01.2018.
u 15:15
- Nisam išao na operaciju, no sada se moram ponovno konzultirati s liječnicima. Možda je duža pauza preda mnom, kaže Đoković
Pogledaj originalni članak

Novak Đoković zaustavljen je u osmini finala Australian Opena. Sa 3:0 u setovima (7:6(4), 7:5, 7:6(3) nakon tri sata i 25 minuta igre bolji je bio Hyeon Chung.

Srbijanskom tenisaču probleme je stvarao ozlijeđeni lakat, a nakon poraza istaknuo da nije isključena operacija pa ni duža pauza.

- Nisam išao na operaciju jer su me svi stručnjaci uvjerili da to nije najbolja opcija za mene. Hoće li to sad biti mogućnost, ne znam. Moram se ponovno konzultirati s liječnicima. Očito nisam ni blizu da stopostotno zaliječim ozljedu, započeo je Đoković pa nastavio:

- Počelo je bolje pri kraju prvog seta. Borio sam se s time do kraja meča, no nivo boli nije bio takav da bih prekinuo meč, ali je utjecalo na moj servis, što je bitno u meču protiv igrača kao što je Chung.

- Godinu i pol živio sam bio na tabletama zbog ovoga, a ne volim ih, pa sam ih opet morao konzumirati da bih izdržao ovaj turnir.

- To je nešto normalno za sportaše na visokom nivou, iako ta kemija uvijek ima neželjene nus pojave. Moram pronaći neko rješenje na duže staze. Ne mogu više izdržati s ovim situacijama od danas do sutra. Ne znam... Možda je duža pauza preda mnom, vidjet ćemo..., zaključio je drhtavim glasom Đoković.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.