FK Sarajevo

Održana izvanredna Skupština

Foto: 'Dejan Moconja/Vecernji List'
Održana izvanredna Skupština
20.12.2015.
u 07:00
Predsjednik Skupštine Maid Delić je istaknuo kako je sjednica upriličena kako bi se unaprijedila učinkovitost rada upravljačkih organa
Pogledaj originalni članak

Izvanredna sjednica Skupštine FK Sarajevo, na kojoj su nazočni izaslanici donijeli odluke o restrukturiranju upravljačkih organa kluba, te izmjenama i dopunama statuta, održana je jučer u klupskim prostorijama. Sjednici najvećeg organa kluba predsjedao je predsjednik Skupštine FK Sarajevo Maid Delić, koji je istaknuo kako je sjednica upriličena da bi se unaprijedila učinkovitost rada upravljačkih organa kluba.

- Donesene su odluke o restruktuiranju upravljačkih organa, odnosno Upravnog odbora i Nadzornog odbora kluba, radi bolje učinkovitosti rada kluba. Također, donesene su i odluke vezane uz izmjene i dopune statuta, u smislu smanjena broja članova Upravnog odbora - kazao je Delić.

U skladu s odlukama sjednice Skupštine, u Upravni odbor kluba imenovan je Ken Choo, generalni menadžer partnerskog Cardiff Cityja i izvršni direktor belgijskog prvoligaša KV Kortrijk, klubova koji su u vlasništvu većinskog vlasnika upravljačkih prava u Skupštini FK Sarajevo - Tana Sri Vincenta Tana.

Upravni odbor Sarajeva od jučer broji 7 članova i to: predsjednik Edis Kusturica, dopredsjednik Elvir Kantardžić te članovi Lim Meng Kwong, Ken Choo, Davud Zahirović, Hajrudin Kapetanović i Elvir Krajina.

Također, Feđa Kusturica, koji je u prethodnom razdoblju obnašao dužnost potpredsjednika, imenovan je za člana Nadzornog odbora, u kojem se pored njega nalaze i predsjednik Nadzornog odbora Alen Hujić te član Irhad Kovačević. Dužnosti predsjednika i dopredsjednika Skupštine i u idućem razdoblju obnašat će Maid Delić, odnosno Avdo Salihbegović.

- Smatramo kako je održana izvanredna sjednica Skupštine kluba bila od značaja za naš klub te vjerujemo kako će donesene odluke doprinijeti još boljem radu najviših klupskih organa - zaključio je Maid Delić.*

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.