Nogomet

Nogometni savez BiH upriličio prigodno druženje s novinarima

Nogometni savez BiH upriličio prigodno druženje s novinarima
30.12.2015.
u 07:34
Reprezentacija BiH je u 2015. godini odigrala devet utakmica u kojima je ubilježila pet pobjeda, dva remija i dva poraza
Pogledaj originalni članak

Čelnici NS BiH jučer su u restoranu Maroko, u hotelu Art, ugostili veliki broj novinara iz svih medijskih kuća kako bi im poželjeli sretne blagdane. Nije bilo nekih velikih "govorancija", a prisutnima se obratio tek predsjednik Saveza Elvedin Begić koji je uime svih zaposlenika NS BiH iskazao zahvalnost medijima za korektno izvještavanje u 2015. godini nadajući se kako će sljedeća godina, gledano s rezultatske strane, biti znatno uspješnija. Podsjetimo, BiH je u 2015. godini odigrala devet utakmica u kojima je zabilježila pet pobjeda, dva remija i dva poraza.

Lijepe želje

U posljednja dva susreta bh. vrsta je doživjela remi i poraz, i to protiv Irske, što ju je na kraju stajalo i plasmana na Euro 2016. u Francuskoj.

- Želim vam mnogo sreće, zdravlja i pobjeda zajedno s nama u 2016. godini, rekao je Elvedin Begić koji je predvodio izaslanstvo NS BiH, a u kojem su bili i glavni tajnik Jasmin Baković, direktor tehničkog odjela Denijal Pirić, zatim Almir Murtezić, Nijaz Merdanović, Salem Prolić, Slavica Pecikoza, Dinko Čeko i Andrea Lale.

- Iskreno zahvaljujemo na uspješnoj suradnji svim bh. reprezentativcima, sponzorima, poslovnim partnerima, klubovima, entitetskim i regionalnim savezima, stručnim suradnicima, navijačima, medijima, građanima Bosne i Hercegovine i s veseljem očekujemo 2016. godinu. Neka vam predstojeći blagdani budu ispunjeni mirom i blagostanjem, a 2016. godina puna radosti i uspjeha. Sretni božićni i novogodišnji blagdani, stoji u zajedničkoj želji zaposlenika NS BiH.

Novinare su predstavljali znani i neznani, a kao i obično, NS BiH je uručio i prigodne darove.

Kada su u pitanju planirane aktivnosti, NS BiH 2016. godinu počinje prijateljskim susretom protiv Luksemburga (25. ožujka), a četiri dana poslije u Zürichu BiH igra prijateljski susret protiv Švicarske.

Prestižni turnir

Planiran je i odlazak na Kirin kup u Japanu početkom lipnja, a kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji za BiH počinju utakmicom protiv Estonije u rujnu.

Također, NS BiH u nadolazećoj godini želi istaknuti kandidaturu za nadolazeće Europsko prvenstvo za žene i muškarce u dobi do 17 godina, a planirano je i useljenje u novu zgradu kod Geodetskog zavoda, koja je kupljena zahvaljujući pomoći UEFA-e, i trebala bi biti novi dom Nogometnog saveza BiH.

Jedan od glavnih projekata, ipak, bit će izgradnja novog reprezentativnog stadiona koji bi u budućnosti zadovoljavao kapacitetom sve one koji žele gledati utakmice bh. vrste.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.