nogomet

NK Čelik bez nositelja igre ide u Banju Luku

NK Čelik bez nositelja igre ide u Banju Luku
22.07.2017.
u 10:20
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Čelika će na prvom gostovanju u novoj natjecateljskoj sezoni u nedjelju kod ekipe Borca u Banjoj Luci nastupiti u kombiniranom sastavu jer šef stručnog stožera Kemal Hafizović još uvijek ne zna na koje igrače može računati za sastav ekipe.
- Borac je, prema mojim informacijama, vjerojatno trenutačno najkvalitetnija ekipa Premijer lige. Dobio je 10 do 12 pojačanja, ali se bojim protivnika i mi sada idemo Borcu takvom kakav jest. Ne bojim ih se, oni ne lete po zraku, ali imaju znatno bolji igrački kadar. Imamo i mi svoj inat, napravit ćemo dobro ozračje i jedino čega se bojim su uvjeti jer za mnoge naše igrače to će biti prva noćna utakmica - kaže Kemal Hafizović.
U susretu s novinarima o brojnim problemima u organizaciji govorio je i predsjednik kluba Jasmin Memišević koji je istaknuo kako je situacija zaista teška te, da nema podrške i pomoći Gradske uprave i gradonačelnika, klub bi se mogao ugasiti.
- Zaista naporno radimo kako bismo doveli neke stvari u red prije početka nove sezone Premijer nogometne lige te vjerujem kako ćemo uspjeti. Ima tu elemenata koji opstruiraju naše napore, ali sve će se brzo izbistriti. Nadzorni odbor preuzeo je neke aktivnosti koje ne spadaju u njegov opis obveza u skladu sa statutom kluba, ali ćemo i to ubrzo riješiti - istaknuo je Memišević.
Oko sastava koji će nastupiti u Banjoj Luci puno je dvojbi, ali je jedno sigurno - da će za mnoge poznavatelje nogometa u Bosni i Hercegovini biti pravo iznenađenje imena koja će istrčati na travnjak banjolučkog gradskog stadiona.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.